Cea mai distorsionata fotografie de pasaport care a fost emisa vreodata. Este total diferita de realitate

Cea mai distorsionata fotografie de pasaport care a fost emisa vreodata. Este total diferita de realitate

- in BANCURI & FUNNY, BIZAR, DE ACTUALITATE, EXTERNE, INEDIT, NEWS, SOCIAL
1619
Comentariile sunt închise pentru Cea mai distorsionata fotografie de pasaport care a fost emisa vreodata. Este total diferita de realitate
fotografie de pasaport

Fotografiile pasapoartelor sunt incomode și nefolositoare în cele mai multe din cazuri, dar unei călătoare din SUA se pare ca i s-a eliberat cea mai rea dintre toate.

Chelsey Ramos, din Austin, Texas, care a trimis recent pașaportul la Departamentul de Stat al SUA pentru reînnoire înainte de o călătorie în Germania în septembrie, a fost îngrozită să-și deschidă noua carte de pașaport și să găsească inauntru această fotografie neobișnuită a ei.

Imaginea, care era aparent distorsionată în timpul tipăririi, părea să-i alungeasca fruntea, făcând-o sa para aproape dubla față de mărimea ei reală, oferindu-i un cap în formă de con de culoare neagră.

fotografie de pasaport1

În timp ce doamna Ramos a fost în mod evident “furioasă” pe fotografia ei de pașaport proaspat actualizată, prietenul ei, Reece Lagunas, cu care călătorește în Germania, a găsit-o amuzantă. El a postat noua imagine comica pe Reddit, fapt care a provocat o furtună de glume ce au legat imaginea  de pasaport a iubitei sale, de personajele hilare din filmul de comedie Coneheads.

“Imediat ce am văzut-o, am început să râd. Este una dintre cele mai amuzante fotografii pe care le-am văzut vreodată … și nu a fost a mea! “A declarat dl Lagunas  pentru The Huffington Post.

In realitate, tanara femeie arata cum nu se poate mai bine:

fotografie de pasaport

 

Doamna Ramos așteaptă în prezent să primească un nou pașaport, după ce l-a returnat pe cel cu fotografia eronată, înapoi la Departamentul de Stat, despre care domnul Lagunas a afirmat că a fost “foarte saritor” în încercarea de a rectifica situația jenantă.

Iata si cateva scene din filmul de comedie Coneheads:

autor articol: aktualnews.ro

loading...

Facebook Comments