Ele sunt femeile girafa care au șocat planeta! Motivele pentru care își fac singure așa ceva sunt incredibile. Iată cum arată gâturile lor mai de aproape. Imagini de coșmar!

Ele sunt femeile girafa care au șocat planeta! Motivele pentru care își fac singure așa ceva sunt incredibile. Iată cum arată gâturile lor mai de aproape. Imagini de coșmar!

- in BIZAR
1987
Comentariile sunt închise pentru Ele sunt femeile girafa care au șocat planeta! Motivele pentru care își fac singure așa ceva sunt incredibile. Iată cum arată gâturile lor mai de aproape. Imagini de coșmar!
femeile girafa

Tu ce ai face dacă cineva și-ar pune în jurul gâtului un colier uriaș de metal care ar sta strâns în jurul gâtului? Cel mai probabil l-ai da jos.

Tocmai de aceea este cu atât mai ciudat faptul că există un trib, în Myanmar, ale cărui femei poartă astfel de coliere stranii. Tribul Kayan este un sub-grup al poporului Karenni. În cadrul acestui trib fetele încep prima dată să poarte astfel de coliere când au doar 5 ani.

De-a lungul timpului acesta este înlocuit cu unul din ce în ce mai lung. Greutatea metalului împinge oasele și comprimă cutia toracică.

Antropologii spun că oamenii din trib fac asta pentru a le face pe femei mai puțin atractive pentru bărbați din alte triburi. În plus, colierele își au originea în dorința de a arăta mai atractive prin exagerarea trăsăturilor. Pe lângă asta se pare că e un atuu fiindcă colierele acestea le fac pe femei să semene cu dragonii, dar sunt și utile fiindcă le apără de mușcăturile tigrilor într-o zonă atât de sensibilă cum este cea a gâtului.

Întrebate, femeile din acest trib spun că fac asta fiindcă ține de identitatea lor culturală, este deja o tradiție care trebuie respectată cu sfințenie, plus că, în mod ironic, ele au impresia că așa sunt mai frumoase.

Iată mai multe imagini:

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments