AGENDA OZN A GUVERNULUI DIN UMBRĂ. PROGRAMUL SECRET REFERITOR LA OZN-URI

AGENDA OZN A GUVERNULUI DIN UMBRĂ. PROGRAMUL SECRET REFERITOR LA OZN-URI

- in BIZAR, INEDIT, SOCANT, SOCIAL
3397
Comentariile sunt închise pentru AGENDA OZN A GUVERNULUI DIN UMBRĂ. PROGRAMUL SECRET REFERITOR LA OZN-URI
ozn

AGENDA OZN A GUVERNULUI DIN UMBRĂ. PROGRAMUL SECRET REFERITOR LA OZN – URI. Farsa unei ameninţări venită din afara spaţiului

Articol apărut în Nexus New Times Magazine
de dr. Steven M. Greer

După evenimentele de la 11 septembrie, o mulţime de persoane au început să se întrebe ce se întâmplă de fapt în spatele scenei. Nu îmi permit luxul de a pune deoparte toate aceste informaţii şi de a mă gândi că este o teorie a conspiraţiei. Ştiu că sunt adevărate. Singura întrebare pe care am avut-o întotdeauna este: când am pus aceste elemente împreună şi am încercat să le explic ca în acest fel să aibă sens pentru oameni – am sunat alarma, de ce nu vă treziţi şi vă lăsaţi înşelaţi?

Pasiunea lui Winston Churchill pentru extratereştri. Ei chiar exista!

Oamenii nu trebuie să fie cuprinşi de frică faţă de extratereştrii şi astfel să înceapă să susţină programul „Războiul Stelelor“ împotriva civilizaţiilor extraterestre. Aceste interese ascunse vor să unească şi să controleze lumea prin intermediul fricii, şi nu prin intermediul păcii şi al speranţei.

Aceasta este antiteza a ceea ce ar trebui să fim în acest moment al evoluţiei noastre. Astfel de eforturi sunt prin urmare în directă contradicţie cu ceea ce ar susţine viaţa şi un viitor mai bun pentru această planetă.

Majoritatea oamenilor pot înţelege faptul că există proiecte secrete. Un număr mai mic de oameni înţeleg că există proiecte ultra-secrete, proiecte „negre“. Şi există un anumit număr de persoane care înţeleg că unele dintre acestea sunt legate de proiecte care sunt ilegale, care îşi au originea în complexul militaro-industrial şi cel corporatist, ce au de-a face cu sisteme energetice avansate şi cu OZN-uri.

Mai exisă un grup şi mai mic de oameni care înţeleg faptul că unele dintre aceste grupuri criminale, deţin nave complet operaţionale care arată ca nişte OZN-uri, au creat forme artificiale de viaţă care arată ca nişte extratereştrii, au simulat „răpiri“ şi s-au angajat în mutilarea de vite şi toate acestea datorită factorului frică pe care doar astfel îl pot sădi în conştiinţa publicului, în subcultura legată de OZN-uri, în mass-media, în producţiile science fiction etc.

Şi mai există un număr şi mai mic de persoane care înţeleg că cei care trag sforile aparţin unui grup transnaţional, de orientare fascistă, asemănător cu cei din grupul Thules, care s-au aflat în spatele apariţiei lui Hitler. Ceea ce nu au putut face pe faţă în timpul celui de-Al Treilea Reich, au făcut sub acoperire, pe ascuns. Şi prin intermediul operaţiunii Paperclip, noi i-am adus în SUA şi am însămânţat industria aerospaţială şi CIA.

Astfel că efortul socialist-fascist care nu s-a putut manifesta în mod deschis în cel de-Al Doilea Război Mondial, s-a desfăşurat din acel moment la un nivel subteran.

Suntem pe cale de a vedea ieşirea acestuia la iveală, într-un mod mai larg, pe măsură ce încearcă să-şi consolideze puterea în lume în jur l unei astfel de filozofii. Între timp, ei vorbesc de democraţie, dar ei de fapt ei doresc o pseudo- democraţie, a unei societăţi controlate în mod ascuns de o structură a puterii neidentificată şi nerecunoscută.

Acum, dacă toate acestea vi se par îngrijorătoare, e normal; aşa şi trebuie să vi se pară. Şi singurul antidot la toate acestea este cunoaşterea şi adevărul şi a face cât mai mulţi oameni să vadă ce se petrece de fapt, astfel încât să nu fie păcăliţi – deoarece cei care conduc toată această agendă ascunsă se bazează pe ignoranţa noastră colectivă.

Ceea ce ei susţin este o combinaţie de proastă educaţie şi dezinformare care a făcut ca toţi să fie nişte vaci consumatoare a unui sistem de credinţe şi a materialismului. Sistemele de credinţă false combinate cu diverse dependenţe materiale creează otrava alegerii pentru mase.

Însă împărtăşind de la inimă la inimă, putem spune oamenilor adevărul şi le putem arăta o altă viziune, aceea a unui viitor luminos, care aşteaptă Pământul şi copii lui. Trăim în nişte timpuri ale extremelor – foarte întunecate şi foarte luminoase. Trăim într-o vreme a schimbărilor transformatoare. Majoritatea oamenilor care lucrează la Pentagon, la Casa Albă sau la CIA, nu ştiu nimic despre aceste agende ultra-secrete… Majoritatea sunt oameni de treabă care sunt prinşi într-o maşinărie care nu a fost creată de ei şi despre care au foarte puţine cunoştinţe. Este de datoria noastră să împărtăşim această cunoaştere cu toată lumea, inclusiv cu cei din guvern sau cu cei din armată. De 12 ani facem acest lucru şi mulţi realizează că au fost înşelaţi. Şi atunci susţin aceste dezvăluiri.

Imediat după evenimentele de la 11 septembrie, am ţinut o conferinţă în Oregon. La final, a venit la mine un om care lucrase toată viaţa în cadrul armatei. Era acolo împreună cu un prieten, amândoi fiind foarte precauţi. Când aproape toţi au plecat, unul dintre voluntarii din cadrul Disclosure Project, Jordan Pease, mi-a spus că acest om doreşte să vorbească puţin doar cu mine. Acest om, pe care îl voi numi R.J., lucrase în cadrul armatei încă din tinereţe, iar în anii ’60 fusese implicat în aceste proiecte secrete. Unul dintre aceste proiecte a fost legat de abilitatea de a construi tehnologii de spionaj din spaţiu, care erau atât de avansate încât puteai auzi oameni vorbind din spaţiu şi puteai vedea tot ce făceau ei. Şi acest lucru se petrecea în 1960! Tehnologiile care există acolo sunt departe de orice a fost vreodată raportat la ştiri. De aceea râd când ei spun: „Vai, nu-l putem găsi pe Osama bin Laden.“ Într-adevăr. Asta şi alte basme de acest gen. Vă rog… Vreau să spun, cât de proşti cred că suntem?

R.J. mi-a spus că din cauză calităţilor sale, a fost acceptat din ce în ce mai adânc în aceste proiecte şi în cele din urmă a fost introdus şi în proiectele legate de OZN-uri. El a spus: „Ştiţi, mi-e teamă că nu veţi înţelege ce sunt acele chestii despre care dumneavoastră credeţi că sunt extratereştri“. I-am răspuns: „Aaa, vă referiţi la formele de viaţă programate, create de către oameni?“ El s-a tras înapoi de la masă. A întrebat: „Cum de aţi aflat despre asta?“ „Ohh, am o mulţime de martori care au lucrat la realizarea acestor creature pseudo-extraterestre“. Am continuat: „Dar dacă vorbesc prea mult despre aceste lucruri oamenii vor crede că mi-am pierdut minţile.“ El mi-a răspuns: „Lăsaţi-mă să vă spun la ce am lucrat eu“. Şi astfel a început să-mi povestească despre proiectele la care a participat atât în Statele Unite cât şi în Australia.

„Am avut la dispoziţie materiale de natură extraterestră pe care le-am studiat şi după care am dezvoltat tehnologii foarte avansate, ceva de genul navelor antigravitaţionale. Am asistat la manifestarea unor capacităţi trans-dimensionale, am văzut dispozitive care aveau abilitatea de a  e deplasa înainte sau înapoi în timp – tot felul de lucruri“, a explicat el. (Avem un alt martor care a lucrat cu Boeing şi McDonnell Douglas şi care ştia despre Proiectul Redlight şi Operaţiunea Looking Glass ce implicau acest tip de capacităţi).

Apoi R.J. a spus: „Ştiţi, ceea ce majoritatea oamenilor nu realizează este faptul că eu am fost implicat în proiecte care efectuau ceea ce oamenii numesc «răpiri». Noi am regizat multe dintre aceste răpiri despre care oamenii cred că sunt contacte cu extratereştri. Ei bine, în acest loc unde am lucrat – undeva sub pământ – se aflau toate aceste containere. Şi existau şi creaturi pe care le creşteam într-un mediu de cultură şi care se aflau în diverse stadii de dezvoltare. Aceste creaturi arătau la fel ca ceea ce oamenii cred că sunt extratereştri.“ R.J. a continuat să-mi povestească că au existat câteva generaţii de astfel de forme de viaţă artificiale. Ei încercau să perfecţioneze creatura lor „extraterestră“, începând aceste experimente genetice încă din anii ’40–50. Aceşti pseudo-extratereştri erau toţi aliniaţi, aproape ca o arhivă. A spus că cel mai avansat dintre ei era foarte bine făcut şi credibil.

„Bineînţeles, aveam aceste creaturi care erau ca nişte automate, comandate de către oameni, aflate la bordul a ceea ce oamenii cred că sunt nave extraterestre.“ R.J. nu ştia că eu deja cunoşteam faptul că aceste farse se desfăşoară şi că erau foarte sofisticate. El credea că şi eu am fost păcălit, ca majoritatea cercetătorilor în domeniul OZN. „Nu, eu ştiu despre aceste lucruri de foarte mult timp“, am spus eu. „Ei bine de ce nu ai vorbit despre asta?“, m-a întrebat el. „Pentru că, i-am explicat, încerc să fac oamenii să înţeleagă faptul că OZN-urile chiar există“. „Da, înţeleg poziţia dumneavoastră“ a spus el. „Sunt foarte încântat că ştiţi de aceste lucruri. Dar vreţi să ştiţi altceva? Multe dintre aceste lucruri au fost plasate în facilităţi din întreaga lume, în jungla din Amazon, în Australia şi în alte locuri îndepărtate. În cele din urmă am fost introdus la nivele din ce în ce mai profunde şi înainte de a fi repartizat în acel loc din Australia, am fost introdus la un alt nivel al programului meu educaţional“. Mi-a spus: „Nu ştiţi ce se petrece cu adevărat de fapt“ Mi-a explicat că a fost martor la un ritual satanic de iniţiere. Cei prezenţi au consumat sânge şi au avut loc sacrificii şi torturi. Era „îndopat“ cu programe de adoraţie satanică, cu sacrificii satanice şi cu plăcerea de a ucide fiinţe inocente. El ne-a spus că odată ce a ajuns la acest nivel a trebuit să facă un jurământ faţă de Lucifer. Şi l-a făcut. Nu este prima persoană care mi-a povestit despre aceste programe. A fost transferat la Pine Gap, Australia şi mi-a dezvăluit că aceasta a fost cea mai neobişnuită experienţă a sa. A fost dus la acea facilitate noaptea, cu elicopterul. Odată ce s-au apropiat de acel deal, ceea ce arăta ca o bucată obişnuită de pământ, s-a deschis. Era ca şi cum ar fi fost vorba despre o hologramă. Când s-a apropiat, o parte a acestui deal s-a deschis şi au zburat direct în interiorul pământului. Au intrat adânc în interior, unde erau nişte OZN-uri enorme, construite de către oameni. Existau acolo şi unele OZN-uri de formă triunghiulară.

El a afirmat: „Deţinem baze ca acestea în întreaga lume.“ Pe măsură ce îmi povestea aceste lucruri, se oprea periodic şi îmi spunea: „Ştiu că ai să crezi că inventez toate aceste lucruri şi ştiu că nu poţi să crezi ceea ce îţi povestesc.“

La finalul relatării sale, i-am spus: „Vreau să şti că am mulţi martori ca tine – pe care nu-i cunoaşteţi, pentru că fiecare aţi lucrat la proiecte diferite – care mi-au relatat realmente aceeaşi poveste, desfăşurată însă în locuri şi perioade de timp diferite. De aceea nu am nici o îndoială că aceste lucruri s-au petrecut.“ Bărbatul a tras aer în piept şi apoi a expirat – un semn de imensă ușurare.

Una dintre cele mai sofisticate facilităţi de acest gen se află în Anglia. O mare parte dintre aşa numiţii „reptilieni“, creaturi despre care oamenii cred că sunt de origine extraterestră sunt forme de viaţă programate, biomaşini şi au fost creaţi acolo.

Acum, majoritatea oamenilor ar prefera să nu afle toate aceste detalii, să fiu sincer.

Dar este important pentru ei să înţeleagă manipularea cu care au de-a face. Unul dintre domnii cu care lucrez şi care face parte dintr-o familie de multi-milionari, foarte implicaţi în operaţiuni diplomatice şi ale serviciilor secrete, a trecut prin acest gen de programare la un anumit institut de meditaţie, atingând nivelul 14 de antrenament.

A spus că până ce nu îţi făceau un profil şi să descopere că eşti „de genul lui Gengis Khan“, în sensul de a fi la fel de violent şi de distructiv, nu puteai trece peste acel nivel. Din moment ce el nu era extrem de violent şi plin de ură, au încheiat implicarea lor cu el.

El mi-a povestit că aceştia vorbeau mult despre doctorul Greer şi despre Disclosure Project şi că erau foarte încântaţi că am făcut publice informaţii care arată că extratereştrii şi OZN-urile sunt reale, dar că erau furioşi şi chiar mă urau deoarece am expus farsa pregătită de ei.

Ei sunt foarte devotaţi acestei ultime bătălii finale a acestui război interplanetar, care este chiar scopul principal al acestui secret extrem. Ei sunt foarte supăraţi pentru că eu nu urmez acest program şi pentru că am descoperit planul lor secret de a pune la cale un fals atac extraterestru asupra Pământului şi l-am dezvăluit celor de la Pentagon şi altora. Mi-a spus chiar că mă vor mort. Ei nu vor să existe vreo persoană mai importantă care să afirme că prezenţa extraterestră nu numai că nu este malignă, dar este şi de un foarte mare ajutor şi chiar iluminatoare.

„Realizaţi cât de mult vă urăsc?“ a întrebat el.

„Da“, am răspuns. „Însă acest lucru şi ameninţările lor nu ne vor împiedica niciodată să spunem adevărul.“

Pe măsură ce Disclosure Project avansa, am fost atenţionat că dacă voi merge dincolo de ceea ce puteau ei controla prin intermediul mass-mediei, se vor declanşa evenimente care vor duce la închiderea lui. Mi s-a spus acest lucru foarte clar… Există programe care fac parte din alte programe care la rândul lor fac parte din alte programe şi tot aşa. Întrebarea este: cum scoatem la iveală suficient din această informaţie, pentru a fi de ajuns celor care deţin puterea şi publicului, pentru a furniza cunoaştere şi a aduce o lumină în aceste colţuri întunecate? În plus, trebuie să descriem în mod clar şi o alternativă.

După 11 septembrie am hotărât să identificăm rapid şi să facem cunoscute publicului aceste tehnologii noi, ce pot salva Pământul şi în paralel să continuăm cu Disclosure Project.

Trebuie să facem ceva pentru a dobândi suficientă susţinere şi finanţare pentru a ne putea opune cu succes acestei maşinării care funcţionează de mai bine de 50 de ani. Era timpul pentru noi de a trece de la martorii din domeniul militar şi documente, la tehnologia în sine. Când s-au petrecut evenimentele de la 11 septembrie am realizat că am intrat în joc foarte târziu.

La sfârşitul anului 2001 am înfiinţat Space Energy Access Systems (SEAS) Inc. Un grup de oameni au băgat în acest proiect câteva sute de mii de dolari pentru ca împreună să putem cerceta ceea ce era disponibil deja în lume.

Am descoperit câteva tehnologii ce se află în stadiul în care pot dovedi principiul de bază, dar nu sunt atât de avansate încât să poată fi oferite publicului drept un sistem de free energy.

Acele dispozitive care sunt mult mai avansate – şi am văzut câteva – sunt deţinute de către oamenii de ştiinţă care au fost extrem de intimidaţi sau cărora „li s-a spălat creierul“ pentru a păstra secretul. De exemplu, doctorul Loder şi un inginer din echipa noastră au mers să viziteze unul dintre aceşti oameni de ştiinţă care fusese manipulat de către un fizician care-l îndoctrinase cu un sistem de credinţe eshatologic. Acest individ, care se prefăcea a fi un om de ştiinţă, i-a spus inventatorului: „Nu lăsa în nici un fel tehnologia pe care ai creat-o să fie cunoscută de către societate până ce aceasta nu se va prăbuşi şi atunci, exact ca pasărea Phoenix, vei putea fi omul de ştiinţă care îi va salva pe toţi, făcând cunoscută această tehnologie, doar atunci când toate celelalte «s-au dus naibii».“ Aşa că practic acestui om i s-a spălat creierul prin intermediul unor credinţe escatologice, astfel încât el ţine ascunsă această tehnologie, aşteptând aceste evenimente cataclismice. Bineînţeles, este vorba despre o profeţie care se auto-împlineşte. Dacă nu avem ceva cu care să împiedicăm epuizarea rezervelor de petrol şi distrugerea biosferei, aceste evenimente teribile se vor petrece. Deci este vorba despre un mod de gândire circular. Însă nu mai poţi face mare lucru odată ce cuiva i s-a „spălat creierul“ în acest mod. Am identificat de asemenea un sistem antigravitaţional care se află în primele stadii de dezvoltare. Cu suficienţi bani el ar putea fi transformat într-un sistem antigravitaţional şi un sistem bazat pe energie liberă. Lumea are nevoie cu disperare de aceste tehnologii.

sursa: jurnalparanormal.ro

loading...

Facebook Comments