HALUCINANT! Iubire intergalactică: acest bărbat susține că are copii cu o extraterestră. (Video)

HALUCINANT! Iubire intergalactică: acest bărbat susține că are copii cu o extraterestră. (Video)

- in BIZAR
1408
Comentariile sunt închise pentru HALUCINANT! Iubire intergalactică: acest bărbat susține că are copii cu o extraterestră. (Video)
are copil cu ET

Un pictor de 72 de ani din SUA susține că și-a pierdut virginitatea la 17 ani, în compania unei ființe extraterestre cu care are și un copil.

Declarațiile sale au fost făcute în cadrul unui documentar – Love and Saucers („Dragoste și farfurii zburătoare”, n.a.) – în care se vorbește despre existența unei specii hibride între pământeni și extratereștri.

David Huggins, un pictor ale cărui lucrări sunt inspirate din ceea ce el susține că sunt experiențe personale cu extratereștri, a relatat că, în adolescență, acesta a fost sistematic „hărțuit” în timpul somnului de o extraterestră, care l-a răpit de mai multe ori.

Extraterestra se numește Crescent și este cât se poate de reală, iar scopul venirii ei a fost foarte clar: procreerea.

David a povestit în documentar că legătura sa cu Crescent a durat chiar și după ce acesta s-a mutat la New York pentru a studia arte plastice.

El relatează că cei doi au dezvoltat o relație reală, de lungă durată, din care a rezultat o progenitură hibridă, însă despre acest subiect, Huggins nu a spus prea multe. Sursa: weekinweird.com

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

 

loading...

Facebook Comments