Cum a fost surprinsă Carmen Șerban într-o pădure, alături de un bărbat! Imagini neașteptate cu artista. (Video)

Cum a fost surprinsă Carmen Șerban într-o pădure, alături de un bărbat! Imagini neașteptate cu artista. (Video)

- in MONDEN
1386
Comentariile sunt închise pentru Cum a fost surprinsă Carmen Șerban într-o pădure, alături de un bărbat! Imagini neașteptate cu artista. (Video)
carmen

Carmen Șerban este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică de petrecere de la noi. Artista se află mereu pe drumuri, la cântările la care este solicitată, iar scurtele pauze de relaxare pe care și le acordă, par să aibă legătură tot cu muzica.

De curând, cântăreața s-a oprit într-o pădure și s-a bucurat de peisajul tomnatic. Însă nu oricum, ci în timp ce își exersa talentul muzical la un instrument aparte, sopranina.

„O zi superbă vă urez

Cu profu’ colegul meu, Titoiu Mihail, mă învață să cânt la sopranină. Pt ca să nu deranjez vecinii, am zis să încerc prima lecție în mijlocul naturii!”, a scris artista în dreptul imaginilor. Sursa: wowbiz.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments