Imagini socante surprinse de politisti. Prima filmare reala cu un extraterestru

Imagini socante surprinse de politisti. Prima filmare reala cu un extraterestru

- in BIZAR
1164
Comentariile sunt închise pentru Imagini socante surprinse de politisti. Prima filmare reala cu un extraterestru
extraterestru adevarat

Mass-media din Argentina a primit imagini facute de politistii argentinieni mai mult decat bizare: acestia au surprins intr-un clip video o fiinta extraterestra Mass-media din Argentina a primit imagini facute de politistii argentinieni mai mult decat bizare: acestia au surprins intr-un clip video o fiinta extraterestra.

Politia a fost chemata pe 13 septembrie 2017 de catre un grup de adolescenti care au observat “un individ ciudat” care se plimba prin Parcul Mitre, potrivit express.co.uk, citat de Libertatea.

Cand ofiterii de la Comisariatul nr. 4 au ajuns la fata locului au constatat cu stupoare ca indvidul era de fapt o creatura care avea infatisarea unui extraterestru. Unul dintre politisti a folosit telefonul mobil pentru a filma aparitia bizara.

Politistii au afirmat ca “obiectul” a fugit prin padure si a disparut in raul Parana. ”Era bezna si nu l-am putut urmari,” a declarat unul dintre  ofiteri.

O fotografie publicata initial pe o retea de socializare din Argentina, a devenit un subiect abordat de catre canalele de mass-media la scurt timp, scrie stirilekanald.ro

Dragi prieteni,

Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments