Politistii britanici au oprit masina unui ROM din Romania si au cerut actele. Cand si-au dat seama cine e pasagera din dreapta l-au arestat pe loc

Politistii britanici au oprit masina unui ROM din Romania si au cerut actele. Cand si-au dat seama cine e pasagera din dreapta l-au arestat pe loc

- in EXTERNE
1131
Comentariile sunt închise pentru Politistii britanici au oprit masina unui ROM din Romania si au cerut actele. Cand si-au dat seama cine e pasagera din dreapta l-au arestat pe loc
tigan

În vârstă de 25 ani, de etnie romă, bărbatul s-a căsătorit cu minora în ţara lor de origine, anul trecut, înainte să se mute în Marea Britanie. Acesta a pledat vinovat, în faţa instanţei, pentru violarea fetei de 12 ani.

Fata, despre care se crede că s-a întors în România, de când bărbatul a ajuns în custodia poliţiei, este însărcinată şi cel mai probabil va naşte în zilele următoare.

Procurorul Jamie Sawyer a declarat, în faţa judecătorilor, că vârsta minimă legală pentru consimţire este de 16 ani.

“Aceştia s-au întâlnit în România şi, potrivit victimei, niciunul nu s-a plâns de diferenţa de vârstă. Ea s-a întors în România, iar inculpatul spune că îşi doreşte să reia relaţia cănd va fi posibil”, a spus Sawyer.

Situaţia a ajuns în atenţia poliţiei când agenţii de la rutieră au oprit o maşină, în care se aflau inculpatul, minora şi alţi doi copii. Pe măsură ce investigaţia a continuat, poliţiştii au căutat adresa la care bărbatul trăia cu victima sa, în Epping, şi au găsit o încăpere mică, cu pat dublu, care era împărţit de cei doi. Ulterior, bărbatul a fost luat în custodia poliţiei.

Miss Kenyon, vorbind în numele inculpatului, a declarat, în faţa instanţei, că este vorba de un caz excepţional, cu circumstanţei neobişnuite, argumentând faptul că şi backgroundul cultural al inculpatului era un factor important.

Romii reprezintă cel mai mare grup etnic din România şi unul dintre cele mai mari, din Europa, dar încă se confruntă cu persecutări.

Părinţii inculpatului, care au fost, de asemenea, prezenţi în sala de judecată, s-au căsătorit, de asemenea, în condiţii asemănătoare. Sursa: gandul.info

click pe imaginea de mai jos pentru detalii

 

 

 

 

loading...

Facebook Comments