Într-o dimineață, oamenii au ieșit pe balcon și au văzut cum blocul alăturat de 13 etaje se prăbușește, de parcă îl înghite pământul! Locatarii au încremenit când au văzut

Într-o dimineață, oamenii au ieșit pe balcon și au văzut cum blocul alăturat de 13 etaje se prăbușește, de parcă îl înghite pământul! Locatarii au încremenit când au văzut

- in BIZAR, EXTERNE
1745
Comentariile sunt închise pentru Într-o dimineață, oamenii au ieșit pe balcon și au văzut cum blocul alăturat de 13 etaje se prăbușește, de parcă îl înghite pământul! Locatarii au încremenit când au văzut
bloc

În urmă cu câțiva ani, în China, a avut loc o adevărată catastrofă: un bloc de 13 etaje, în care muncitorii realizau deja lucrările de finisare, s-a prăbușit pur și simplu.

Construcția nu s-a dărâmat, ci s-a „culcat” efectiv la pămânat ca și cum i-ar fi fost tăiată temelia.

Catastrofa a luat viața unuia dintre muncitori. Dar, din fericire, clădirea s-a prăbușit fără a afecta blocurile din vecinătate.

Căderea acestui bloc nu a deteriorat nici măcar zona de utilități subterane. Cu toate acestea, locatarii din blocurile alăturate au fost imediat evacuați pentru a evita eventuale pierderi de vieți omenești.

Investigațiile asupra accidentului au scos la iveală rezultate șocante, ca de exemplu abuzuri ale coordonatorilor de proiect.

Experții sunt de părere că, în cele din urmă, clădirea s-a prăbușit din cauza lucrărilor necalificate la garajele subterane ale blocului.

Iată ce se poate întâmpla când un bloc este construit în grabă, sute de oameni necalificați sunt angajați, iar încălcările și neregulile apărute pe parcurs sunt ignorate.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments