Clarvăzătoarea care a prezis cutremurul devastator din Italia DEZVĂLUIE ce urmează să se întâmple cu România

Clarvăzătoarea care a prezis cutremurul devastator din Italia DEZVĂLUIE ce urmează să se întâmple cu România

- in BIZAR, DE ACTUALITATE, DESCOPERIRI, INEDIT, MISTER, MONDEN, SOCANT, SOCIAL
1647
Comentariile sunt închise pentru Clarvăzătoarea care a prezis cutremurul devastator din Italia DEZVĂLUIE ce urmează să se întâmple cu România
maria gheorghiu

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, care susţine că a prevăzut mai multe tragedii cumplite, printre care și atentatul de la Nisa și cutremurul devastator din Italia, a vorbit despre viitorul țării noastre.

“România, țară aleasă! România viitorului – al doilea Ierusalim! România, Grădina Maicii Domnului. Așa am scris adeseori prieteni dragi, și nu de la mine am scris, ci de la Duhul cel prea Sfânt.

Iată dragilor, ce grăia un glas în această dimineață devreme: «Proslăvită, Țara Românească! Proslăvită România!».
 
Dragii mei, să ne întărim în credință, să fim buni și milostivi, să ne rugăm și în gândul nostru, și atunci când când suntem la serviciu sau mergem pe stradă, și astfel vom merita acest titlu divin!”, a scris aceasta pe blogul său, scrie Realitatea.
Și înţeleptul indian Sundar Singh a afirmat, în urmă cu aproximativ un secol, că România va avea o misiune specială:
România va trece prin mai multe faze de transformări fundamentale, devenind în cele din urmă, graţie spiritualizării ei exemplare, un veritabil focar spiritual, ce va putea fi comparat cu miticul «NOU CANAAN», iar Bucureştiul se va transforma într-un centru esenţial al acestui foc.

Această capitală a polului spiritual al planetei va fi aproape în întregime reconstruită, rămânând în cele din urmă o aranjare de construcţii, în formă inelară, având 7 km în diametru, şi va fi considerat de toate popoarele drept un veritabil «NOU IERUSALIM» pământesc”, spunea acesta.

loading...

Facebook Comments