Mama se uita la pozele de la petrecerea fiicei ei, când un detaliu înfricoșător i-a atras atenția. Nu i-a venit să creadă ce vede, dar când a aflat ce era a înlemnit. Ce a descoperit femeia în fotografie

Mama se uita la pozele de la petrecerea fiicei ei, când un detaliu înfricoșător i-a atras atenția. Nu i-a venit să creadă ce vede, dar când a aflat ce era a înlemnit. Ce a descoperit femeia în fotografie

- in BIZAR, MISTER
1379
Comentariile sunt închise pentru Mama se uita la pozele de la petrecerea fiicei ei, când un detaliu înfricoșător i-a atras atenția. Nu i-a venit să creadă ce vede, dar când a aflat ce era a înlemnit. Ce a descoperit femeia în fotografie
copil fantoma

O familie din Brynhyfryd, din Tara Galilor, a dat o petrecere aniversară pentru fiica lor, Charlotte, care împlinea 10 ani. A fost o petrece frumoasă la care au participat prietenii apropiați și membrii familiei.

În timpul petrecerii s-au simțit bine și au făcut mai multe fotografii ca să le aibă amintire. După ce s-a terminat petrecerea și s-au uitat peste toate pozele, au avut parte de un șoc. Dintre toate fotografiile, numai una i-a atras atenția mamei.

În fotografie este surprins momentul în care mama micuței Charlotte taie tortul, în timp ce aceasta stă în picioare.

Nimic neobișnuit până aici, însă detaliul care avea să dea peste cap liniștea mamei este incredibil: în poză se poate observa un băiat a cărui chip se reflecta în oglindă.

fantoma
foto: Mercury Press

Dar mama nu își amintește ca acest copil să se fi aflat vreodată pe lista invitaților.

Sally, mamă a cinci copii, a considerat întotdeauna că locuința lor este bântuită de fantome, iar acum a venit și dovada: această fotografie de la petrecerea fiicei sale.

„Am adus tortul, iar Charlotte stătea în picioare când a fost făcută poza. Mai târziu, m-am uitat împreună cu fiica mea la fotografii și am văzut chipul băiețelului în oglindă.

fantoma
foto: Mercury Press

Ne-am speriat complet. Mă întrebam dacă lipsește cineva. Inițial, am crezut că era fiul meu, Ollie, dar acesta stătea așezat pe canapea, așa cum se vede și în fotografie.

La petrecere au venit doar cinci copii, iar în cameră se aflau doar trei. Efectiv, nu avem nicio explicație pentru asta.”, a povestit Sally.

Mama unui prieten, care este mediu, le-a confirmat insa ca e vorba de spiritul unui băiețel care locuit în fosta lor casă.

Ea susține, de asemenea, că instinctul mediului a fost susținut în continuare de descoperirea că a existat o moarte tragică in casa lor acum câțiva ani.

“Un vecin a auzit conversația pe care o aveam și a spus că mama lui trăise în casa noastră”, a spus ea.

“Am aflat că fratele ei a murit acolo când avea șase ani. Se jucasera si alunecand pe o treapta umeda cazuse si murise. Asa am descoperit ca numele baiatului era Anthony”

Toate aceste lucruri au determinat-o pe Sally să își convingă familia să se mute în altă parte, acum ei locuind în Barry.

Marcată de acel moment din viața lor, mama a continuat să povestească: „Nu a făcut niciodată lucruri amenințătoare.

Erau doar lucruri stupide, ca de exemplu, într-o zi am auzit în casă strigând „mama”, și nu au fost copiii mei.”

“Este o fotografie autentică, dacă cineva poate da o explicație despre asta, astept cu nerabdare parerea”, a mai adaugat ea. sursa: au.news.yahoo.com

In imagine: Sally cu copiii ei; Freya, 18 luni, Eddie, 14, Ollie, șase, Charlotte, 18 și Grace, 13. Foto: Mercury Press
loading...

Facebook Comments