A luat în casa lui pisica vecinilor, confundând-o cu a lui. Zile întregi a ținut-o la el, cât timp a lui lipsea. Ce s-a întâmplat la sfârșit, când pisica lui s-a întors, e incredibil

A luat în casa lui pisica vecinilor, confundând-o cu a lui. Zile întregi a ținut-o la el, cât timp a lui lipsea. Ce s-a întâmplat la sfârșit, când pisica lui s-a întors, e incredibil

- in BANCURI & FUNNY, BIZAR, INEDIT
1723
Comentariile sunt închise pentru A luat în casa lui pisica vecinilor, confundând-o cu a lui. Zile întregi a ținut-o la el, cât timp a lui lipsea. Ce s-a întâmplat la sfârșit, când pisica lui s-a întors, e incredibil
pisica

Totul s-a petrecut în Noua Zeelandă, aici situația a devenit din ce în ce mai complexă și mai amuzantă.

La început bărbatul credea că pisica trecea printr-o perioadă mai stranie, și că acesta este motivul pentru care se comporta diferit. Totuși, în momentul în care pisica a devenit și mai agitată, a dus-o la veterinar, iar medicii i-au prescris medicamente pentru anxietate micuței pufoase.

Nimeni nu bănuia că în toată această vreme, pisica sa adevărată era închisă într-un dormitor al casei.

Mai mult, vecinul a venit să îl întrebe de câteva ori dacă i-a văzut prin zonă pisica, deoarece dispăruse de acasă, dar acesta i-a zis că singura pisică pe care o are e a lui.

Totul s-a complicat și mai tare atunci când, deși sexul pisicilor era diferit, pisica ,,răpită” era de fapt un motan, nimeni nu a observat însă acest lucru, nici măcar veterinarul.

Confuzia s-a sfârșit atunci când adevărata pisică a reușit să iasă afară și și-a făcut apariția în casă, iar bărbatul habar n-avea cum de are două pisici, brusc.

O poveste ca în filmele de comedie. Sursa: realitatea

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments