Reacția de miliarde a lui Silviu Prigoană după ce i s-a zis că Adriana Bahmuțeanu și-a făcut operația de rejuvenare a organului intim! ,,Aaaa! Așa ceva?! Noaptea minții… Acum urmează să…”

Reacția de miliarde a lui Silviu Prigoană după ce i s-a zis că Adriana Bahmuțeanu și-a făcut operația de rejuvenare a organului intim! ,,Aaaa! Așa ceva?! Noaptea minții… Acum urmează să…”

- in MONDEN
1060
Comentariile sunt închise pentru Reacția de miliarde a lui Silviu Prigoană după ce i s-a zis că Adriana Bahmuțeanu și-a făcut operația de rejuvenare a organului intim! ,,Aaaa! Așa ceva?! Noaptea minții… Acum urmează să…”
bahmu1

După ce Adriana Bahmuțeanu și-a făcut în urmă cu ceva vreme o nouă intervenție de întinerire și înfrumusețare, mai precis o operație de rejuvenare a părților intime, prin care a reușit să șteargă semnele pe care nașterile și sarcinile le-au avut asupra acestei zone.

Contactat de jurnaliștii de la wowbiz.ro, Silviu Prigoană a avut, ca de obicei, o reacție de milioane și foarte sinceră, atunci când a fost informat de întinerirea părții intime a fostei sale soții.

Afaceristul s-a arătat deranjat nu neapărat de operație, ci de faptul că fosta soție vorbește mult prea ușor despre astfel de chestiuni intime.
Iată ce a declarat Silviu Prigoană pentru wowbiz.ro:

,,Aaaa! Așa ceva?! Noaptea minții… Acum urmează să ne mai anunțe când îi vine ciclul menstrual și gata! Nu e posibil să ai copii la școala, unul mare în clasa a 3-a și tu să faci publice informații de acest fel?!

Poți să îți faci ce vrei, dar e o chestiune care te privește pe tine și atât.

Din respect pentru copiii tăi și pentru ca ei să nu fie puși într-o situație delicată la școală, de către colegi, ar trebui să învețe că unele lucruri nu se spun. N-am ce să mai zic….” Sursa: wowbiz.ro 

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments