Vrei sa renunti la carne? Uite care sunt legumele care o pot inlocui cu succes!

Vrei sa renunti la carne? Uite care sunt legumele care o pot inlocui cu succes!

- in CULINAR
1123
Comentariile sunt închise pentru Vrei sa renunti la carne? Uite care sunt legumele care o pot inlocui cu succes!
pastai-proteine

Cu toate că cei mai mulţi oameni ştiu că proteinele se găsesc mai ales în compoziţia produselor din carne, proteinele pot fi asimilate şi prin consumul de legume. Chiar şi vegetarienii sau cei care mănâncă ouă reuşesc să acopere necesarul de proteine.

Cele mai multe fructe şi legume oferă unele, dar nu toate din cele nouă proteine esenţiale organismului uman. Din acest motiv, este deosebit de important ca vegetarienii să mănânce o varietate de alimente bogate în proteine, în fiecare zi, notează un studiu prezentat de dailymail.co.uk.

Cea mai bună sursă de proteine non-animale sunt legumele precum toate soiurile de mazăre, nuci sau fasole. Alte legume bogate în proteine mai sunt spanacul, sparanghelul, broccoli, conopida, cartofii, ţelina, morcovii şi varza. Sursa: realitatea.net

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments