Penitenciarul RAHOVA este sub teroarea FANTOMEI unui detinut DECEDAT! “Li se lasă rece pe piept, le bate în rama de la paturi”

Penitenciarul RAHOVA este sub teroarea FANTOMEI unui detinut DECEDAT! “Li se lasă rece pe piept, le bate în rama de la paturi”

- in BIZAR, DE ACTUALITATE, INEDIT, MISTER, SOCIAL
1507
Comentariile sunt închise pentru Penitenciarul RAHOVA este sub teroarea FANTOMEI unui detinut DECEDAT! “Li se lasă rece pe piept, le bate în rama de la paturi”
fantoma rahova

Este panică mare în unul din cele mai mari penitenciare din România. Deținuții de la Rahova au reclamat faptul că fantoma unui fost coleg, decedat de curând, îi terorizează în fiecare noapte. Ei au chemat un preot să le sfințească celulele.

Un grup de deținuți încarcerați la Penitenciarul Rahova au făcut, recent, o cerere cu totul bizara. Aceștia au solicitat directorului să-l trimită pe preotul închisorii la camera 17, unde cei care își execută pedeapsa acolo ar fi bântuiți de fantoma unui fost coleg de celulă, informează spynews.ro.

Deținuții, majoritatea condamnați pentru trafic de droguri, au spus conducerii că, de ceva vreme, la scurt timp după ce se dă stingerea, spiritul fostului lor coleg “li se lasă rece pe piept”, le bate în rama de la paturi sau, pur și simplu, îi dezvelește în timpul somnului.

Drept urmare, parintele ar fi ținut deja o slujbă în celula cu pricina, unde, ulterior, s-ar fi lăsat liniștea, lucru dedus prin aceea că deținuții nu au revenit cu o nouă cerere legată de alungarea presupusei fantome.

Referitor la acest subiect, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Rahova, Gabriela Livadariu, a declarat că “problemele de natură personală invocate de deținuți nu pot fi făcute publice”.

 

 

loading...

Facebook Comments