PERICOLUL ASCUNS ! De ce NU E BINE să țineți orhideele acasă !

PERICOLUL ASCUNS ! De ce NU E BINE să țineți orhideele acasă !

- in BIZAR, DE ACTUALITATE, INEDIT, MISTER, SANATATE, SOCIAL
1989
Comentariile sunt închise pentru PERICOLUL ASCUNS ! De ce NU E BINE să țineți orhideele acasă !
orhideele

Se pare că toate sau aproape toate femeile adoră orhideele. Sînt frumoase, într-adevăr, dar este o idee proastă să le creșteți la domiciliu. Cel puțin, potrivit experților Feng Shui.

 Orhideea este o plantă epifit.

Asta înseamnă că folosește alte plante drept suport ca un parazit, chiar și fără sol. Toate substanțele necesare pentru viață, orhideele le iau din aerul umed, în acest proces o ajută rădăcinile.

Nu este surprinzător că în multe culturi, această floare este considerată motivul pentru care oamenii nu au suficientă energie în mod constant.

Orhideea o absoarbe din mediul înconjurător, de aceea, specialiștii în Feng Shui spun că acestă floare trebuie ținută doar în oficii, acolo unde sînt multe persoane și acolo unde lucrați, nu vă odihniți. Iată de ce este mai bine să nu o păstrați în apartament.

În ceea ce privește dormitorul, acolo orhideele sînt, în general, contraindicate. Dacă ați avut o orhidee în dormitor, vă amintiți , cu siguranță, cum vă trezeați dimineața stoarsă de puteri, într-un mod inexplicabil.

Și încă ceva!

Orhideea este o floare exclusiv pentru femei. Bărbații nu au ce căuta în preajma lor, deoarece pur și simplu li se distruge ”aura”. Asta se manifestă în special prin faptul că scade libidoul. De aceea, dacă nu vreți să scoateți aceste flori din casă, măcar lăsați-le în odăile în care soțul sau iubitul dumneavoastră petrece cel mai puțin timp.

 

loading...

Facebook Comments