PRIMUL EXTRATERESTRU care se lasă FILMAT? Imaginile care au CUTREMURAT lumea în 2018. VIDEO SENZAŢIONAL

PRIMUL EXTRATERESTRU care se lasă FILMAT? Imaginile care au CUTREMURAT lumea în 2018. VIDEO SENZAŢIONAL

- in BIZAR
1666
Comentariile sunt închise pentru PRIMUL EXTRATERESTRU care se lasă FILMAT? Imaginile care au CUTREMURAT lumea în 2018. VIDEO SENZAŢIONAL
extraterestru mic

O scenă UFO a fost filmată în Mexic, iar specialiştii susţin că video-ul respectiv atestă faptul că suntem monitorizaţi extrem de des în ultima perioadă. Înregistrarea a avut loc în Baja California, unul dintre cele 31 de state federale ale Mexicului.

Filmarea contribuie din plin la teoria privind existenţa şi implicarea extratereştilor în viaţa oamenilor. Pedro Ramirez, unul dintre experţii care au studiat, în detaliu, viaţa extraterestră, a precizat că este prima apariţie din 2018 care nu poate fi contestată de nimeni şi există posibilitatea să fie primul extraterestru care nu se mai ascunde.

Şoferii care au circulat în zona din Baja California unde s-a arătat obiectul neidentificat au rămas şocaţi de ce au căzut. “Nu mai există dubii că suntem monitorizaţi de forme de viaţă superioare”, a concluzionat Pedro Ramirez. Sursa: cancan.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments