Vezi ce înseamnă când visezi că ești însărcinată

Vezi ce înseamnă când visezi că ești însărcinată

- in BIZAR, DE ACTUALITATE, INEDIT, MISTER, SOCIAL
1495
Comentariile sunt închise pentru Vezi ce înseamnă când visezi că ești însărcinată
sarcina

În timpurile când erați copil și visați că zburați, părinții vă spuneau că acestea ar însemna că creșteți mai mare, însă odată ce devenim maturi diversitatea visurilor este atât de mare încât în majoritatea cazurilor devine imposibil să interpretăm acele imagini redate de subconștient.

Cand au vazut ce i-a iesit din burta, medicii s-au inchinat: „Doamne, de asta o durea atat de tare!”

Fie ești bărbat fie ești femeie, cu siguranță că puțini cunosc însemnătatea viselor ce țin de sarcină. Aflați cum se interpretează visele despre sarcină.

O sarcină poate reprezenta un nou început, pe orice plan al vieţii tale, o idee nouă sau iniţierea unui proiect. Deasemenea poate arăta dorinţa persoanei respective de a face demersuri în acest sens şi de a-şi pune în aplicare creativitatea, scrie romaniatv.net

În acelaşi timp, visul în care apari gravidă poate scoate la iveală temeri cu privire la începerea unui proiect sau emoţii pentru unul în derulare. De cele mai multe ori, totul se învârte în jurul carierei.

Dacă visezi că altă persoană este însărcinată, atunci o schimbare este pe cale să se producă. Deasemenea, ai putea simţi gelozie atunci când te compari cu alţii.

Dacă visezi că ai rămas însărcinată, iar în viaţa reală chiar îţi doreşti acest lucru, atunci acest vis poate prevesti că în viitor se va întâmpla sau cel puţin eşti pe calea cea bună de a concepe un copil.

Dacă visezi că eşti însărcinată, iar în viaţa reală chiar eşti, atunci e posibil să ai mai multe temeri cu privire la sarcină, dar te întrebi şi dacă ţi se potriveşte rolul de mamă sau dacă îţi va plăcea să ai un copil.

loading...

Facebook Comments