Prietena mea își fotografia de fiecare dată aragazul când pleca de acasă, dar nu înțelegeam de ce. Când am aflat, am început să fac și eu la fel!

Prietena mea își fotografia de fiecare dată aragazul când pleca de acasă, dar nu înțelegeam de ce. Când am aflat, am început să fac și eu la fel!

- in DE ACTUALITATE, SOCIAL, UTILE
1403
Comentariile sunt închise pentru Prietena mea își fotografia de fiecare dată aragazul când pleca de acasă, dar nu înțelegeam de ce. Când am aflat, am început să fac și eu la fel!

Atunci când ne pregătim să mergem într-o vacanță, ne gândim dinainte la toate mărunțișurile: ne facem cu grijă bagajele, cumpărăm tot de ce vom avea nevoie, ne străduim să terminăm toate treburile prin casă și să facem ordine înainte de plecare. Și chiar și așa, de multe ori după ce facem totul ca la carte încă ne mai gândim dacă am făcut tot ce trebuia.

fotografie de siguranta

Toată lumea a trecut prin situații în care ieși din casă și începi să te gândești dacă ai scos fierul de călcat din priză, dacă ai închis apa în baie, dacă ai închis aragazul… Unii oameni în așa situație chiar pot intra în panică.

Dar noi știm cu siguranță ce aveți de făcut ca să nu vă mai preocupe griji inutile. Iată o soluție cât se poate de interesantă.

Cum să uiți de toate grijile când ești în vacanță

E foarte important să deconectați toate electrocasnicele și mai ales aragazul, să opriți apa și gazul. Dar pentru a nu vă mai face griji în zadar, faceți câte o poză: ați deconectat fierul de călcat, fotografiați rezultatul, ați închis geamurile, încă o poză, ați închis gazul, faceți o poză.

fotografie de siguranta1

Toate aceste fotografii nu vă vor lua mai mult de 5 minute, în schimb pe toată perioada vacanței vă veți odihni în liniște, putând verifica oricând dacă ați făcut sau nu ceva prin casă.

Recomandați-le și prietenilor dvs. acest truc simplu, ca și ei să savureze din plin vacanțele și să nu-și mai facă griji pentru locuința rămasă fără supraveghere!

sursa: romaniastar.ro

 

loading...

Facebook Comments