Uite ce a făcut un pensionar în scara blocului. Acum, toți vecinii îi mulțumesc, deși unii chiar râd de bătrân! N-ai văzut în viața ta așa ceva:

Uite ce a făcut un pensionar în scara blocului. Acum, toți vecinii îi mulțumesc, deși unii chiar râd de bătrân! N-ai văzut în viața ta așa ceva:

- in BIZAR
1504
Comentariile sunt închise pentru Uite ce a făcut un pensionar în scara blocului. Acum, toți vecinii îi mulțumesc, deși unii chiar râd de bătrân! N-ai văzut în viața ta așa ceva:
sb6

Pensionarul Vladimir Chayka, în vârstă de 65 de ani, a restaurat în stil Rococo scara blocului său. Bărbatul a decorat, anul trecut, scara blocului cu ornamente de relief și tapete foto de fundal.

Mai mult, acesta a agățat tablouri pe pereți și a transformat jgheabul de gunoi într-o coloană antică, scrie segodnya.ua.

„Tatăl meu este îndrăgostit de arhitectură și pictură. Tot ce vedeți aici e făcut cu mâna lui. Acest proiect al său i-a luat tocmai 15 ani! Eu îl ajutam câteodată financiar sau cu materiale pentru turnarea stucaturilor. Unele fragmente sunt foarte grele, au câte 20-30 kg, așa că îl ajutam să le fixeze pe tavan și pereți”, a relatat Andrei Chayka, fiul pensionarului.

Din spusele bărbatului, scara blocului deja a devenit un obiectiv turistic.

„Opera” pensionarului a devenit subiectul unui reportaj difuzat în noimebrie 2016 de Euronews.

sb5

 

 

 

 

Citește și… Nu știa ce să mai gătească. Vroia ceva ieftin și bun. Atunci vecina de la etajul patru i-a dat această rețetă. A rămas cu gura căscată când a văzut ce simplă, ieftină și gustoasă e. Nici prin cap nu-i trecea!

loading...

Facebook Comments