Cât de mult s-a schimbat Mihaela Rădulescu în patru ani la “Românii au talent”! Și-a uimit admiratorii cu apariția ei

Cât de mult s-a schimbat Mihaela Rădulescu în patru ani la “Românii au talent”! Și-a uimit admiratorii cu apariția ei

- in MONDEN
991
Comentariile sunt închise pentru Cât de mult s-a schimbat Mihaela Rădulescu în patru ani la “Românii au talent”! Și-a uimit admiratorii cu apariția ei

Mihaela Rădulescu (48 de ani) a trecut printr-o serie de schimbări de când este jurată la “Românii au talent”, fanii fiind de-a dreptul surprinşi să o vadă de fiecare dată altfel. Schimbările au fost şi mai mari de la un sezon la altul al emisiunii de talente.

Schimbare mare de look pentru Mihaela Rădulescu! Jurata de la “Românii au talent” şi-a uimit admiratorii, vineri seara, când a apărut fără buclele rebele care au consacrat-o şi nuanţa de păr cu care şi-a obişnuit fanii. Diva de la Monte Carlo a purtat un machiaj intens, şi-a etalat decolteul generos şi pielea foarte bronzată.

raduleasca

Diva de la Monte Carlo s-a alăturat echipei de la Pro tv în toamna lui 2014, iar pe atunci vedeta avea părul vopsit într-o nunaţă de şaten-roşcat, care treptat s-a transformat într-un blond miere, ca mai apoi vedeta să adopte culori mai intense.

A început cu un păr ciocolatiu pe care l-a închis, iar vineri seara am făcut cunoşţinţă cu o brunetă veritabilă. Jurata a părut extrem de schimbată şi pentru că a renunţat la bucle în favoarea părului întins, look cu care fanii chiar nu prea sunt obişnuiţi. De altfel, nici ea nu optează pentru această coafură după cum chiar vedeta făcea mărturisiri pe blogul personal.

mihaela_juriu

”Părul – e creț, e lung și vreau să-l țin la fel de sănătos cât s-o putea de mult. Dacă n-am filmări sau evenimente sociale, nu-l agresez nici cu placa, nici cu uscătorul de păr. Îl spăl cu orice șampon am la îndemână, dar în fiecare săptămână îi aplic câte o mască. Am un păr care nu se îngrașă, deci măștile sunt hidratante, fie din comerț, fie făcute de mine, cu ulei de măsline, ulei de cocos, amestecate cu gălbenuș de ou și un strop de bere sau apă minerală. Pe vârfuri pun mereu ulei de cocos, cât e încă părul ud”, povestea Mihaela.

Vedeta şi-a completat look-ul de vineri seară cu un machiaj puternic de seară şi gene false şi şi-a pus în valoare decolteul fabulos, ajustat în cabinetul medicului estetician. Sursa: click.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments