ULUITOR, i se spune omul elefant! Medicii au ramas fara cuvinte cand au vazut ce are acest barbat sub pantaloni

ULUITOR, i se spune omul elefant! Medicii au ramas fara cuvinte cand au vazut ce are acest barbat sub pantaloni

- in BIZAR, DE ACTUALITATE, EXTERNE, INEDIT, SANATATE, SOCANT, SOCIAL
1707
Comentariile sunt închise pentru ULUITOR, i se spune omul elefant! Medicii au ramas fara cuvinte cand au vazut ce are acest barbat sub pantaloni
omul elefant

Un pensionar din SUA care a fost numit omul elefant al zilelor noastre, a primit de curand vesti bune in ceea ce priveste tratamentul pentru afectiunea ciudata de care sufera , după ce in prealabil i-a fost spus ca nu se mai putea face nimic in privinta lui, relateaza dailymail.co.uk

Toata lumea a ras de ei. A ramas „blocat” in iubita lui.

Michael Cull, un pensionar in varsta de 66 de ani, sufera de peste un deceniu de  ceea ce se numeste sindromul omului elefant. Din cauza acestei afectiuni piciorul lui drept a crescut necontrolabil, ajungand cat doua pietre mari in greutate.

Fostul IT-ist de la NASA Rosehearty, Aberdeenshire, a acuzat NHS ca ii întoarce spatele la începutul acestui an , după ce i s-a spus nu se mai poate face nimic pentru a trata boala de care sufera.

Astazi omul este mai optimist că ar putea fi în cele din urmă la un pas de  operația ce i-ar putea schimba viata, după ce a fost trimis la un specialist în nordul Angliei.

Medicii din Hull au afirmat ca o intervenție chirurgicală speciala ar putea elimina surplusul de tesut deformat de pe picior, pentru a-l aduce la o dimensiune mult mai ușor de gestionat.

„Sunt absolut entuziasmat că toți acești ani de durere se pot apropia de sfârșit… Se pare că voi merge la Hull pentru operația care sper sa nu vina prea tarziu pentru mine.“ , a spus pensionarul.

 

Iata cum arata barbatul acum:autor articol: AktualNews.ro

loading...

Facebook Comments