A decolat în 1946 și a aterizat în 1993. A fost dat dispărut aproape 50 de ani. Dar când avionul a aterizat din senin s-au uitat și au înțeles tot

A decolat în 1946 și a aterizat în 1993. A fost dat dispărut aproape 50 de ani. Dar când avionul a aterizat din senin s-au uitat și au înțeles tot

- in BIZAR, MISTER
2495
Comentariile sunt închise pentru A decolat în 1946 și a aterizat în 1993. A fost dat dispărut aproape 50 de ani. Dar când avionul a aterizat din senin s-au uitat și au înțeles tot
avion1

A decolat în 1946 și a aterizat în 1993. A fost dat dispărut aproape 50 de ani. Dar când avionul a aterizat din senin s-au uitat și au înțeles tot.

În 1946 un avion a decolat din Rio de Janeiro spre Havana și nu a mai fost văzut. Autoritățile i-au raportat dispariția, iar cazul misterios a fost clasat. Abia în 1993, acest caz a reintrat în atenția tuturor. Avionul a aterizat în Havana înmărmurind populația.

36 de schelete umane ocupau locurile pasagerilor, dar la bord era și cafea caldă, țigări aprinse, iar ziarele datate 21.09.1946 încă miroseau a cerneală nouă. Nu s-a găsit o explicație logică pentru care avionul Panair Do Brasil a apărut din senin și a început să facă manevre de aterizare pe aeroport după atâția ani.

În același timp încerca să aterizeze și un alt avion, dar Anthony Bolard, căpitanul companiei britanice a reușit să evite ciocnirea.

Nu s-a găsit un răsouns care să aibă sens per total deși chiar dacă aeronava ar fi intrat într-un gol de timp, pasagerii ar fi trebuit să fie vii la momentul aterizării. Încă se caută un răspuns la nenumărate întrebări, dar acest caz și multe altele din Triunghiul Bermudelor rămân un mister de nedescifrat.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments