O rețetă ieftina, usoara si de EXCEPȚIE! Chiftele de legume, mult mai GUSTOASE și mai SĂNĂTOASE decât cele din carne.
Îți recomandăm o rețetă potrivită pentru zilele de post și nu numai. Chitelele din legume sunt mult mai gustoase decât cele din carne. Iată cum le prepari!
Ingrediente:
- 2 cepe roșii
- 3 fire ceapă verde
- 3-4 căței usturoi
- 2 dovlecei
- 2 morcovi
- 2 cartofi
- 100 g varză albă
- 2-3 lingurițe ulei de măsline
- o legătură pătrunjel
- o legătură mărar
- piper alb măcinat
- 200 g pesmet alb
- ulei pentru prăjit.
Se curăță legumele, se spală și se rad pe răzătoarea mică. Cartofii se rad separat și apoi se scurg de zeamă. Varza se toacă mărunt și se amestecă cu restul legumelor. Se adaugă și verdeața tocată mărunt, ulei de măsline, 100 g pesmet, se condimentează cu sare și piper și se frământă bine.
Se pregătesc chiftelele și apoi se trec printr-un strat de pesmet alb.
Se prăjesc chiftelele în uleiul încins.
Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.