Dacă înlocuiți micul dejun cu această băutură, scăpați de grăsimea nedorită de pe burtă și de pe șolduri în doar 4 zile! Și eu și soțul am avut rezultate!

Dacă înlocuiți micul dejun cu această băutură, scăpați de grăsimea nedorită de pe burtă și de pe șolduri în doar 4 zile! Și eu și soțul am avut rezultate!

- in CULINAR, SANATATE, UTILE
1228
Comentariile sunt închise pentru Dacă înlocuiți micul dejun cu această băutură, scăpați de grăsimea nedorită de pe burtă și de pe șolduri în doar 4 zile! Și eu și soțul am avut rezultate!
cocktail-de-chefir

Chefirul este o băutură minunată. Încă din timpuri străvechi, în Caucaz, chefirul se considera „un dar de sus” și era foarte valoros: exista convingerea că maiaua pentru lapte, din ciuperci speciale, nu se dăruiește și nu se vinde nimănui.

Totuși, care este particularitatea acestui produs lactat acrișor? Cu ajutorul chefirului puteți micșora durata oricărei cure de slăbire! Despre acest lucru vă povestim mai jos, pentru că e imposibil să treceți cu vederea minunata putere de vindecare a acestei băuturi plăcute.

De ce e folositor chefirul

1.Spre deosebire de lapte, chefirul se digeră mult mai bine, deși conține aceeași cantitate de proteine, minerale și vitamine.
2.În cazul disfunțiilor sistemului digestiv, chefirul acționează ca un antiseptic și neutralizează mediul dăunător.

3.Pe parcursul dietelor monotone și în cazul restricțiilor alimentare, deseori, în organism se formează o cantitate mare de produse de degradare, pe care chefirul e capabil să le elimine foarte ușor.
4.Acest produs lactat reface flora intestinală după administrarea antibioticelor.

5.Consumul chefirului degresat contribuie la îmbunătățirea funcționării ficatului și a pancreasului.
6.Chefirul conține 12 vitamine, printre care A, B și D, care sunt necesare femeilor gravide pentru o dezvoltare normală a fătului.
7.Și pentru bărbați chefirul este la fel de folositor: proteina din zer ajută la creșterea masei musculare.

Cocktail din chefir pentru slăbire

Medicii nutriționiști recomandă inluderea chefirului degresat în meniul dietetic, dacă doriți să scăpați de kilogramele în plus. Iar pentru rezultate mai rapide, se indică cokctail-ul verde pe bază de chefir.

INGREDIENTE:

-300 ml de chefir/iaurt sau lapte bătut;
-3 fire de pătrunjel;
-3 fire de mărar;
-3 fire de coriandru;
-1 castravete;
-o priză de sare;
-piper negru.

MOD DE PREPARARE:

1.Spălați și uscați verdeața. Tăiați-o bucăți mari, împreună cu castravetele.
2.Puneți-le în vasul blenderului și turnați 150 ml de chefir.
3.Amestecați bine compoziția, după care turnați restul cantității de chefir și mai amestecați o dată.
4.Turnați cocktail-ul în pahar și adăugați sare și piper, după gust.

Această băutură cu gust răcoritor este un plăcut început de zi și astfel aveți grijă de propria siluetă. Cocktail-ul pe bază de chefir poate înlocui micul dejun sau cina, dacă doriți ca, în timpul apropiat, imaginea din oglindă să vă bucure cu dispariția centimetrilor în plus. Sursa: retete-usoare.eu

Prietena trebuie să cunoască beneficiile miraculoase ale chefirului, împărtășiți-i reteta!

cocktail-de-chefir6

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

 

loading...

Facebook Comments