Acest român a câștigat o sumă uriașă la ”loz în plic” în Italia! E halucinant ce a făcut după ce s-a întors în țară!

Acest român a câștigat o sumă uriașă la ”loz în plic” în Italia! E halucinant ce a făcut după ce s-a întors în țară!

- in DE ACTUALITATE
495
Comentariile sunt închise pentru Acest român a câștigat o sumă uriașă la ”loz în plic” în Italia! E halucinant ce a făcut după ce s-a întors în țară!
iesean

În 2009, Giani Doloi, un bărbat originar din Iași, a fost ”lovit” de noroc. Bărbatul care lucra ca șofer în Italia a câștigat la “loz în plic” peste 500.000 de euro.

Giani povestește că lucra că șofer în Italia, unde locuia de câțiva ani, când a dat norocul peste el. A cumpărat cu 5 euro un loz și a câștigat 500.000 de euro. O luna mai târziu, pentru că banii nu au intrat imediat în contul lui, ieseanul s-a trezit în cont cu 506.000 de euro.

După ce s-a văzut mai bogat cu peste jumătate de milion  de euro peste noapte s-a hotărât să se întoarcă în țara. A cumpărat trei mașini, una pentru el, una pentru fratele lui și altă pentru soră, dar și trei apartamente în Iași. Apoi, Giani și-a cumpărat un teren de 1000 mp în Bucium “Vreau să-mi fac casă în Bucium și de aceea am luat acel teren“, a explicat Giani în presa ieșeană.

Deși are trei apartamente în Iași, Giani continuă să stea împreună cu soția în apartamentul de două camere al mamei sale, din Tomesti: “Am investit în apartamentul acesta și m-am obișnuit să stau aici. Apartamentele din Iași le-am inchiriat”, a povestit Giani Doloi.

Din cele trei apartamente, Giani câștiga lunar 750 de euro.  Câștigătorul de “loz în plic” susține că deși a încercat câteva afaceri, nu a reușit nimic, unii au încercat să profite de pe urmă lui, iar el nu avea “spirit intreprinzator”, așa că a lăsat-o baltă. Până la urmă, ieseanul s-a întors la meseria lui de șofer și acum este angajat.

Cu toate că ar putea să trăiască din chirii, Giani Doloi spune că preferă să muncească. “Câștig vreo 10.000 de lei lunar. Nu mă pot plânge. Dar vreau să muncesc în continuare. M-aș plictisi dacă aș sta acasa”, a povestit ieseanul câștigătorul de la “loz în plic” din Italia. Sursa: cancan.ro

loading...

Facebook Comments