Smiley, ieșire nervoasă la Vocea României! Schimb dur de replici cu Irina Rimes: “Aș vrea să…”

Smiley, ieșire nervoasă la Vocea României! Schimb dur de replici cu Irina Rimes: “Aș vrea să…”

- in MONDEN
1426
Comentariile sunt închise pentru Smiley, ieșire nervoasă la Vocea României! Schimb dur de replici cu Irina Rimes: “Aș vrea să…”
vocea_romaniei

“Vocea României” a continuat și vineri, ocazie cu care antrenorul veteran Smiley s-a enervat, pentru prima oară în cele opt sezoane ale show-ului. Artistul a avut un schimb de replici cu Irina Rimes, totul pornind de la un cuvânt al cântăreței: “personaj”.

Imediat după ce Odri Bârcă a interpretat melodia “Issues”, între Smiley și Irina Rimes a început spectacolul.

Fii atentă, Odri, ca să nu facem momentul prea lung: poți să mergi cu domnul personaj, poți să mergi cu doamna voce, poți să mergi cu domnul actor. Dar știm că emoția câștigă suflete. Poți să mergi cu emoția (n.r. referindu-se la ea)”, a spus Irina Rimes.

Smiley nu a rămas dator și a intervenit prompt: “Aș vrea să îți explic, Irina, că mie nu îmi place să fiu într-o categorie pe care o decizi tu. Să îți explic. Eu nu sunt un personaj. Eu sunt o persoană, sunt un om și, în general, nu îmi place să fiu într-o categorie„.

Simțindu-se cu musca pe căciulă, Irina Rimes i-a spus lui Smiley că îi pare rău dacă s-a simțit ofensat, adăugând că “mie mi-ar plăcea să fiu un personaj, pentru că eu nu sunt, de exemplu”.

Ultimul replică i-a aprținut lui Smiley: Eu sunt mai mult decât un personaj. Am construit o grămadă de cariere de succes de la zero.

Ai reușit ceva ce nu am reușit în cinci sezoane: să-l enervez pe Smiley. Felicitări!„, a fost mesajul lui Tudor Chirilă pentru Irina Rimes.

Odri Bârcă a ales, într-un final, să meargă mai departe la “Vocea României” alături de Irina Rimes. Sursa: cancan.ro

loading...

Facebook Comments