Scandal la X FACTOR! CEZAR OATU a declanșat URGIA după ce i-a fost rușine să spună că e român! Fanii l-au taxat imediat

Scandal la X FACTOR! CEZAR OATU a declanșat URGIA după ce i-a fost rușine să spună că e român! Fanii l-au taxat imediat

- in MONDEN
1262
Comentariile sunt închise pentru Scandal la X FACTOR! CEZAR OATU a declanșat URGIA după ce i-a fost rușine să spună că e român! Fanii l-au taxat imediat
cezar oatu

Contratenorul Cezar Ouatu (38 de ani) a reuşit să impresioneze juriul şi publicul X Factor din Marea Britanie, dar în același timp a declanșat furia în rândul unor fani din România.

Nemulțumirile au apărut după ce artistul a declarat juriului că este născut în România, dar a crescut în Italia. Astfel, unii dintre fanii lui Cezar Oatu i-au reproşat că s-ar fi ferit să recunoască faptul că este român.

“Cezar, te-am admirat şi te admir de mult! Dar m-ai dezamăgit! Ai uitat că eşti român şi ai crescut aici, în Ploieşti? Chiar îţi este aşa ruşine că eşti român? Când am fost la concertele tale ne spuneai ce mândru eşti de originile tale, de familia ta. Ce s-a schimbat? Succes în continuare, italianule!“, „Felicitări, dar sunt mâhnită pentru faptul că îţi este ruşine că eşti român!“, „Felicitări, dar să înţeleg că nu mai eşti român?“, „Unlike pentru minciuna ieftină servită celor din juriu“, „Respect pentru interpretare, însă ruşine pentru negarea faptului că eşti român. Asta înseamnă umilinţa românului în faţa străinilor!“, au fost doar câteva dintre comentariile românilor.

Cu toate acestea, cântăreţul a dat asigurări că ceea ce a spus a fost interpretat greșit și că nu îi e ruşine de faptul că este român sau de ţara sa.

„Eu am spus că sunt româno-italian, am paşaport italian. Eu sunt din Ploieşti, dar am făcut Conservatorul la Milano. În această seară sunt aici, nu la Rai Uno. (…) Am plecat dintr-un cartier din Ploieşti şi am ajuns în Italia, unde am şi studiat. Am stat 18 ani în Italia şi în 2013 m-am reîntors să reprezint România la Eurovision şi atunci am decis să rămân aici“, a declarat Ouatu pentru antena 1. Sursa: b1.ro

loading...

Facebook Comments