Asa arata o opera de arta din centrul Iasiului pe care Primaria a platit 16.000 de euro! “E o gramada de gunoi!”

Asa arata o opera de arta din centrul Iasiului pe care Primaria a platit 16.000 de euro! “E o gramada de gunoi!”

- in DE ACTUALITATE
1033
Comentariile sunt închise pentru Asa arata o opera de arta din centrul Iasiului pe care Primaria a platit 16.000 de euro! “E o gramada de gunoi!”

De curand, in centrul Iasiului, a fost montata o creatie a unui artist german. Clemens Behr este cel care a spus ca opera sa este “reprezentativa pentru arta stradala” si pe care Primaria Iasi a platit 16.000 de euro.

Creativitatea germanului nu este privita cu ochi buni de ieseni si, daca ne uitam atent, intelegem si de ce. Municipalitatea a facut achizitia in valoare de 71.400 de lei in cadrul Festivalului International al Educatiei 2018, iar aceasta lucrare va ramane in patrimoniul Municipiului Iasi.

monument iasi

Trecatorii, dar si internautii si-au dat cu parerea pe Facebook si au spus ca decizia este una proasta. “Cei 16.000 de euro investiti puteau fi bagati in lucrari mai usor de inteles ale unor artisti romani.”, a spus cineva.

Un artist plastic din Iasi ia apararea lucrarii si spune ca lucrarile lui Clemens Behr reprezinta arata asamblata sau arta stradala si sunt inegalabile.

Acum, va lasam pe dumneavoastra sa va dati cu parerea si sa spuneti daca aceasta opera de arta merita suma de 16.000 de euro. Foto: Primaria Iasi. Sursa: stirilekanald.ro

monument iasi1

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments