Au rămas spectatori! Acest bebeluș a vorbit de la naștere!

Au rămas spectatori! Acest bebeluș a vorbit de la naștere!

- in DE ACTUALITATE, EXTERNE, GENERALE
2037
Comentariile sunt închise pentru Au rămas spectatori! Acest bebeluș a vorbit de la naștere!
Un bebeluș născut de  câteva ore a început să vorbească, spre uimirea tuturor celor din jurul lui. S-a întâmplat in maternitatea nr. 1 din oraşul Norilsk.

Părinții lui Stepan, nou-născutul, locuitori din oraşul Norilsk, Rodion și Lisa Bajeev, au fost impresionaţi de copilul lor.

Imediat după naștere copilul a deschis ochii săi mici şi dintr-o dată a spus: “Tata!”

„ Am fost uimită! Am auzit cu urechile mele cum copilul abia născut a vorbit! , a spus pentru revista “Viața” obstetriciana şi psiholog la spitalul municipal maternitate din oraşul Norilsk, Marina Panova care a ajutat la naștere. „Eu lucrez în orașul Norisk de mai mulți ani (din 1986), însă aşa ceva nu a fost niciodată. Dar faptul este absolut real!”

Acest caz extraordinar a impresionat medicii.

„Aceste silabe complexe copiii nou-născuţi nu pot rosti, copii la o vârstă până la o lună nici nu gânguresc … Cu toate acestea, s-a întâmplat. Nu voi uita niciodată despre asta!”, afirma mirată Marina Panova

Peste câteva minute după primul cuvânt Stepa a spus un cuvânt nou: “Mama”, iar a doua zi, mama sa Lisa de 17 ani, când explica cu blândeţe bebelușului că tata va veni în curând, a auzit deodată răspunsul: “Cine? Tata?”

Părinții lui Stepan au reacționat responsabil la sarcină: au citit literatură de specialitate, au ascultat muzică, au frecventat cursuri de practică spirituală pentru naştere.

„Tata lui Stepan este un om foarte dezvoltat spiritual, un sportiv, antrenor, … Cred că nu este întâmplător că la acest cuplu frumos, cu o iubire reciprocă, s-a născut un astfel de băiat.”, declara Marina Panova.

Potrivit moașelor, acum copiii se nasc alţii, mai dezvoltaţi decât cu zece ani în urmă.

Cercetătorii afirmă că pe Pământ se schimba toate organismele vii. Omul este obligat să se adapteze la noile condiții de viață. De aceea în lume tot mai des se nasc copiii neobișnuiți.

„Feciorul încă nu a împlinit nici o lună, dar face totul înainte de ceilalți. Recent, la noi a venit o asistentă medicală din clinică şi s-a mirat. Stepan se răstoarnă pe burtă, deși de obicei copiii la această vârstă încă nu fac acest lucru. Cel mai important lucru este să așteptaţi copilul şi să-l iubiţi din prima clipă. Când Lisa a fost însărcinată, noi am citit lui Stepan poveşti, poezii pentru copii. Eu am cântat la chitară și am cântat cântece. Și copilul în burta mamei parcă asculta şi se calma. Și acum fiul parcă recunoaşte aceste cântece și povești pe care noi am citit în timpul sarcinii. Le ascultă cu atenție!”, declara medicilor tata, Rodion Bajeev de 25 de ani.

Sursa:stireazilei.com

loading...

Facebook Comments