Dezvăluire-șoc! Glumă sinistră făcută de fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe înainte să afle că jurnalistul a murit! S-au amuzat, dar peste câteva ore totul s-a adeverit. Dumnezeule, e de necrezut!

Dezvăluire-șoc! Glumă sinistră făcută de fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe înainte să afle că jurnalistul a murit! S-au amuzat, dar peste câteva ore totul s-a adeverit. Dumnezeule, e de necrezut!

- in DE ACTUALITATE
874
Comentariile sunt închise pentru Dezvăluire-șoc! Glumă sinistră făcută de fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe înainte să afle că jurnalistul a murit! S-au amuzat, dar peste câteva ore totul s-a adeverit. Dumnezeule, e de necrezut!
katarina

Vestea cumplită a morții lui Andrei Gheorghe a produs o suferință incredibilă în rândul familiei sale. Chiar dacă acesta era divorțat de Petruța, a doua sa soție, ea a fost devastată de trecerea în neființă a celui pe care l-a iubit nebunește. Ironia sorții a făcut ca înainte să afle de decesul lui Andrei Gheorghe, fosta consoartă a omului de radio și televiziune să facă glume pe Facebook alături de fiica sa, Katarina, pe seama morții.

Katarina Dyer, fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe, a făcut o glumă sinistră înainte de aflarea veștii că jurnalistul a murit. O postare absolut banală pe seamă căreia s-a amuzat iniţial era câteva ore mai târziu o veste cumplită. Fata a distribuit luni seara, cu doar câteva ore înainte ca jurnalistul să fie descoperit mort în baia locuinţei sale din Voluntari, o poză cu următorul mesajul: „Touch the water. Share this post or your mother dies in her sleep tonight” (n.r. Atinge apa. Distribuie acest mesaj sau mama ta va muri în somn în npaptea asta). În glumă, Petruța Gheorghe, mama ei și cea care i-a fost soție lui Andrei Gheorghe, a intrat în jocul adolescentei şi a comentat, pe Facebook: „Vedeți? a dat share și n-am murit:)))))”. Ulterior, femeia revenea pe reţelele de socializare unde își plângea fostul soţ şi lăsa un mesaj sfâşietor.

captura fb

„Iubitul meu care nu mai ești aici… Rămâi doar în inimile noastre. O să spun despre tine că ești extraordinar, că ai trăit extraordinar, ai iubit și greșit și făcut lucruri extraordinare. Așa erai tu, extraordinar… așa o să rămâi în memoria și inimile noastre”, a transmis Petruța, fosta soție a lui Gheorghe.

Printre colegii care l-au iubit, se numără și Florin Călinescu, care, îndurerat, a reacționat imediat la aflarea veștii. Iată declarația lui: „E o viață pe care el și-a trăit-o așa cum a dorit-o. Am avut o discuție cu Adrian Sîrbu. Și-a păstrat unicitatea și ingenuitatea. O voce aparte, un destin aparte, o asumare totală și brută a ceea ce dorit el să facă, un om de cultură, un om învățat, ascunzându-și timiditatea sub această platoșă a îndrăznelii continue. Am avut destule discuții în contradictoriu din care se nășteau idei. Chiar dacă vedeai în ochii lui că este de acord, forța contrariile. Și-a asumat asta”, a declarat Florin Călinescu, la Antena3.

Potrivit unor surse, Andrei Gheorghe ar fi fost mort de aproximativ 12 ore. Cauza morţii ar fi stop cardio-respirator. Medicii legişti vor descoperi ce a dus cu adevărat la trecerea în nefiinţă a cunoscutului om de radio şi televiziune. Poliţia va deschide în acest caz un dosar de moarte suspectă, potrivit spynews.ro.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments