Revoltator! NESIMTIRE sau LIPSA DE EDUCATIE? Am filmat in VAMA VECHE de 1 Mai. Rezultatul? UN DEZASTRU. VIDEO

Revoltator! NESIMTIRE sau LIPSA DE EDUCATIE? Am filmat in VAMA VECHE de 1 Mai. Rezultatul? UN DEZASTRU. VIDEO

- in DE ACTUALITATE, EDUCATIE SI CULTURA, INEDIT, LIFESTYLE, NEWS, SOCANT, SOCIAL
1592
Comentariile sunt închise pentru Revoltator! NESIMTIRE sau LIPSA DE EDUCATIE? Am filmat in VAMA VECHE de 1 Mai. Rezultatul? UN DEZASTRU. VIDEO
gunoaie vama veche

Mini vacanta de 1 Mai a adus, ca in fiecare an, o multime de turisti pe litoral. Se stie ca pe 1 mai , statiunea vedeta este de departe Vama Veche. De ce? Pentru ca Vama Veche este sinonima cu tinerete, libertate, aer curat, natura si nu in ultimul rand distractie.

Aktualnews.ro a fost acolo sa ia pulsul statiunii pentru Dumneavoastra. Am fost, am filmat, facut live si ce credeti ca am gasit ? In afara de faptul ca de la an la an Vama isi pierde usor, usor din farmecul de alta data, fapt datorat in mare parte omului, ca sa nu dam vina pe un grup tinta de oameni, ce am gasit ? Marea? Superba! Vremea, la fel.

Toate bune si frumoase pana aici. Tinerii frumosi si liberi cum zicea cineva, care acum ceva timp aveau #rezist la avatar si inghetau in strada pentru o Romanie mai buna si mai curata, s-au distrat s-au bucurat cum au stiut ei mai bine. Ce au lasat in urma lor insa nu ne face cinste nici lor si nici noua, caci sunt copiii nostrii.

Va invitam sa urmariti imaginile cu “DEZASTRUL” dupa 1 mai. AI CURAJ SA DISTRIBUI ASA CEVA? Da-i mai jos pentru film.

loading...

Facebook Comments