Tânără de 18 ani, ucisă de explozia propriului telefon. Victima purta o conversație cu o rudă. Gestul pe care l-a făcut înainte de tragedie

Tânără de 18 ani, ucisă de explozia propriului telefon. Victima purta o conversație cu o rudă. Gestul pe care l-a făcut înainte de tragedie

- in EXTERNE
2679
Comentariile sunt închise pentru Tânără de 18 ani, ucisă de explozia propriului telefon. Victima purta o conversație cu o rudă. Gestul pe care l-a făcut înainte de tragedie
telefon explodat

O tânără în vârstă de 18 ani din India a murit după ce smartphone-ul ei a explodat în timp ce vorbea la telefon cu o rudă.

Telefonul tinerei a explodat dintr-o dată, în timp ce l-a pus la încărcat în timpul conversației.

Adolescenta a suferit răni grave la nivelul mâinilor, picioarelor și în jurul pieptului și a murit la spital, unde a fost transportată de urgență.

Incidentul tragic a avut loc la casa familiei din satul Kheriakani din statul est-indian Odisha.

PAY-CEN-NokiaBlast-02

”Când a văzut că bateria telefonului se descarcă, l-a conectat la încărcător în timp ce vorbea”, a povestit fratele victimei.

Daca ar citi macar 5 din 10 oameni manualul de folosire ar gasi ca in timp ca telefonul e la incarcat, nu e recomandat sa il butonati.

telefon explodat

Fratele tinerei a mai precizat că telefonul ei era un Nokia 3110. El a spus presei locale că telefonul a fost un telefon Nokia 3110, dar unele surse media au declarat că este un smartphone Nokia 5233.

Modelul 3110 a fost un model pre-smartphone destul de diferit de cel observat în fotografiile realizate după incident.

Imaginile arată un telefon deteriorat, care arată ca 5233, lansat în 2010 și cel mai ieftin smartphone Nokia cu ecran tactil la acea vreme.

Citeste si: Telefonul spart, un nou tip de escrocherie unde puteți cădea victimă. Nici vă imaginați până unde poate merge imaginația diabolică a nenorociților

Un purtator de cuvant al Nokia a declarat pentru Mirror Online: “Ne pare rau sa auzim rapoarte despre incidentul care a avut loc vineri in India cu o tânara si va asiguram de cele mai profunde simpatii ale familiei.

“Autoritățile locale investighează cauzele acestui incident și vom oferi o actualizare atunci când știm mai multe despre rezultatul investigației”. Sursa: Mirror Online

PAY-CEN-NokiaBlast-01

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

 

loading...

Facebook Comments