Incident la o școală din România. Profesor lovit de doi elevi

Incident la o școală din România. Profesor lovit de doi elevi

- in DE ACTUALITATE
817
Comentariile sunt închise pentru Incident la o școală din România. Profesor lovit de doi elevi

Un profesor de la liceul tehnologic Todireni din Botoșani a fost lovit în timpul orei de curs  de un elev de clasa a VIII-a şi unul de clasa a VI-a.

Neplăcuta întâmplare  a fost confirmată de Inspectoratul Şcolar din Botoşani. Profesorul s-a ales, după loviturile primite, cu un ochi vânăt, a relatat Adevărul.

Incidentul a avut loc miercuri, chiar la începutul orei de geografie. Dascălul, un cadru didactic tânăr, a intrat în clasă şi l-ar fi găsit pe un elev de clasa a VIII-a la catedră.

Din primele informații, obținute de jurnaliștii de la publicația mai sus citată, profesorul  ar fi încercat să-l trimită pe elev în bancă pentru a putea începe ora, dar elevul a ripostat şi l-a lovit pe profesor. S-ar fi dus direct la catedră pentru a-i aplica o corecţie.

După ce, elevul  de clasa a VIII-a  i-a dat o palmă profesorului, în clasă a intrat, în timpul  aceleași ore de curs şi un elev de clasa a VI-a, care este prieten al primul agresor. Acesta l-a dărâmat pe professor de pe scaun  şi i-a aplicat şi o lovitură. În urma incidentului profesorul s-ar fi ales cu ochiul vânăt.

Reprezentanții Inspectoratului Școlar din Botoșani au confirm existența acestui incident și au deschis o anchetă pentru a descoperi excat ce s-a întâmplat la liceul din Todireni.

„Într-adevăr, a avut loc o altercație verbală și fizică acolo între un elev și profesorul de geografie. Acești elevi nu sunt supravegheați de părinți. Au mai spus cei de la școală că în ultima ședință a Consiliului Profesoral s-a discutat comportamentul elevilor de la această clasă. Ca urmare a incidentului de miercuri, la nivelul școlii s-a constituit o comisie de anchetă care va cerceta situația și va dispune măsuri”, a declarat Ciprian Manolache, purtător de cuvânt IȘJ Botoşani. Sursa: radioresita.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments