Invitaţi primiți cu huiduieli şi “plăcuţe suedeze” de protestatari, la nunta fiului lui Dragnea: “Vine un penal”. Reacţia nuntaşilor când i-au văzut pe protestatari

Invitaţi primiți cu huiduieli şi “plăcuţe suedeze” de protestatari, la nunta fiului lui Dragnea: “Vine un penal”. Reacţia nuntaşilor când i-au văzut pe protestatari

- in DE ACTUALITATE
1118
Comentariile sunt închise pentru Invitaţi primiți cu huiduieli şi “plăcuţe suedeze” de protestatari, la nunta fiului lui Dragnea: “Vine un penal”. Reacţia nuntaşilor când i-au văzut pe protestatari
nunta dragnea

Până să ajungă la petrecerea de nuntă, invitaţii au fost întâmpinaţi pe drum de protestatari. Zeci de manifestanţi au venit la Snagov şi – timp de câteva ore – au scandat lozinci şi au încercat să-şi facă auzite nemulţumirile, informeaza stirileprotv.ro

Înainte să ajungă la Palatul Snagov, la nunta fiului lui Liviu Dragnea, invitaţii au fost întâmpinaţi, rând pe rând, de un grup de protestatari.

Vine un penal, vine un penal!“, au strigat oamenii. „Să vă fie ruşine!

Cu pancarte, fluiere şi vuvuzele, manifestanţii şi-au strigat nemulţumirile. Unii au venit şi cu deja celebrele “plăcuţe suedeze” sau cu cătuşe.

Domnul Dragnea face această nuntă la Palatul Snagov deşi deţine acel domeniu în Alexandria. Ar fi putut să facă nunta acolo fără să sfideze populaţia ţării.”

“Din câte am înţeles, majoritatea membrilor guvernului şi primarii PSD din reşedinţele de guvern vor fi prezenţi aici şi vreau să vadă că poporul este nemulţumit.”

“Ei ne strică viaţa. Cred că e ok să facem şi noi ceva să i-i facem să se simtă incomozi.”

„Seamănă cu un congres mai degrabă şi e un mesaj care vrea să-l transmită celor din partid, să fie alături de el. O parte dintre ei sunt ruşinaţi, şi-au acoperit feţele când au trecut pe aici.”

Protestatarii au avut şi un mesaj pentru tinerii căsătoriţi. “Fericire le doresc mirilor tineri şi dacă este posibil să nu calce pe urmele tatălui. Dar pentru tata socru am un mesaj: casă cu gratii.

Demonstraţia s-a încheiat la puţin timp după ora 21.

loading...

Facebook Comments