Mesaj viral pe Facebook. Un șofer care conducea pe o autostradă europeană critică votanții PSD: ”Vă place, mă, aşa o ţară? Bă, vouă nu vă este ruşine?”

Mesaj viral pe Facebook. Un șofer care conducea pe o autostradă europeană critică votanții PSD: ”Vă place, mă, aşa o ţară? Bă, vouă nu vă este ruşine?”

- in DE ACTUALITATE
1893
Comentariile sunt închise pentru Mesaj viral pe Facebook. Un șofer care conducea pe o autostradă europeană critică votanții PSD: ”Vă place, mă, aşa o ţară? Bă, vouă nu vă este ruşine?”
sofer autostrada

Un şofer care conducea pe o autostradă europeană a făcut în timpul cursei o înregistrare video care a ajuns virală pe Facebook.

În timp ce telefonul filma autostrada, șoferul comentează despre situația politică și economică a României, arătându-se revoltat față de persoanele în vârstă care votează Partidul Social Democrat.

În opinia sa, ei ar fi în mare parte de vină pentru că lucrurile nu se schimbă în România.

”Am decis să fac acest filmuleţ, aşa, ca să mai deschid ochii bătrânilor ăstora care tot votează PSD-ul, doar votanţilor PSD. Sunt şi bătrâni lucizi, normali la cap, care judecă pentru nepoţii lor, pentru urmaşii lor, pentru copiii lor. Vă place, mă, aşa o ţară? V-ar plăcea, nu?! Frumos, cu autostrăzi, industrie, ai unde munci… Salariul meu de 2.000, 2.000 şi, alţii 3.000, 4.000 pentru doctorii care au învăţat carte – bravo lor! – eu, cu 11 clase, am devenit conductor de autotren, bine plătit în Europa.

Bă, vouă nu vă este ruşine, mă, aşa, să vă certaţi cu copiii voştri! Bă, voi n-aţi simţit, mă, în ăştia 30 de ani de la Revoluţie că ţara merge tot înspre anii ’50, înspre anii’40 (…) Nu evoluăm deloc! Ne-au dispărut fabricile, ne-au dispărut uzinele, bă, nu mai avem pur şi simplu un’ să muncim în România aia!”

Același șofer se plânge de salariile din România și subliniază că, fără educație, nu vor exista rezultate.

”Băgaţi banii, dracu’, în educaţie, să băgaţi, să facem, să deşteptăm lumea asta din popor! Spuneţi că «de ce nu veniţi în ţară să munciţi!». Păi de ce, mă, să vin în ţară să muncesc? Pe 300 de euro, echivalent? Păi cu ce-mi întreţin, mă, familia, cu 300 de euro? Că nici de mâncare n-ajunge, un copil, femeie şi bărbat! D-apăi – mai îmbracă-te, d-apăi – mai plăteşte taxe… D-apăi – mai pune motorină sau benzină la maşină…Păi, ce fac, frate, stau sclav, să fure alţii şi voi să votaţi PSD şi eu să muncesc sclav pentru pensiile voastre şi pentru pensiile şi hoţiile lor nesimţite? Nu!”

Mesajul şoferului a fost distribuit de peste 13.500 de ori până la această oră şi are peste o jumătate de milion de vizualizări. Sursa: stirileprotv.ro

Clipul poate fi urmărit aiciAtenție, limbaj licențios!!!

loading...

Facebook Comments