O primărie, din judeţul Arad, a pierdut dosarul cu semnăturile strânse de USR în campania „Fără penali în funcţii publice”. Primarul: „Nu e pagubă”

O primărie, din judeţul Arad, a pierdut dosarul cu semnăturile strânse de USR în campania „Fără penali în funcţii publice”. Primarul: „Nu e pagubă”

- in DE ACTUALITATE
886
Comentariile sunt închise pentru O primărie, din judeţul Arad, a pierdut dosarul cu semnăturile strânse de USR în campania „Fără penali în funcţii publice”. Primarul: „Nu e pagubă”
fara penali

Responsabilii Primăriei Pilu, din judeţul Arad, au pierdut dosarul cu semnături strânse de USR în campania „Fără penali în funcţii publice”, care urmau să fie atestate, iar primarul dă vina pe viceprimar, însă spune că „nu e pagubă”, pentru că „oricum nu erau prea multe, decât vreo 30”. Reprezentanţii USR Arad spun că nu vor depune plângere şi pun incidentul pe seama „incompetenţei şi harababurii care caracterizează în general administraţia locală”.

Primarul comunei Pilu, Dan Drăgan, a recunoscut că a fost pierdut dosarul, dar a dat vina pe viceprimar.

Vicele nu mai ştie unde a pus dosarul. Eu l-am văzut la un moment dat pe biroul dumnealui… Nu e pagubă, oricum nu erau prea multe, decât vreo 30”, a declarat edilul pentru News.ro.

ACTUALIZARE. Dosarul cu semnăturile strânse de USR în comuna arădeană Pilu a fost găsit, joi, la scurt timp după ce News.ro a luat declaraţii celor implicaţi. Primarul afirmă acum că „dosarul era băgat în alt dosar şi s-a făcut o căutare mai atentă”. Semnăturile au fost atestate pe loc de către oficiali şi trimise cu maşina la USR Arad.

La doar câteva minute după ce News.ro a publicat ştirea despre dosarul cu semnăturile USR pierdut de Primăria Pilu, primarul Dan Drăgan a anunţat că a mai făcut o căutare şi a găsit dosarul.

Am cerut să fie căutat bine şi a fost găsit în alt dosar, nu a fost observat anterior. Am făcut toate procedurile şi l-am trimis imediat pe viceprimar la Arad pentru a-l preda celor de la USR”, a spus primarul. Sursa: digi24.ro

loading...

Facebook Comments