Romanilor NU LE PASA! Povestea unui tânăr campion, medaliat cu aur, care a ajuns să trăiască în grajd

Romanilor NU LE PASA! Povestea unui tânăr campion, medaliat cu aur, care a ajuns să trăiască în grajd

- in DE ACTUALITATE, GENERALE, SOCIAL
1656
Comentariile sunt închise pentru Romanilor NU LE PASA! Povestea unui tânăr campion, medaliat cu aur, care a ajuns să trăiască în grajd

Mama  acestui campion câştigă doar câteva sute de lei pe lună, iar tatăl băiatului i-a părăsit de când era mic. Nu-și permit  să închirieze o casă adevărată.

„Chiria e pe la vreo 5 milioane, de unde să plătesc? În jur de 7 milioane atât este salariul meu și mai am 820 alocația lui Alexandru plus ce mai muncesc eu pe la o cucoană, strâng PET-uri”, povestea Sanda Dumitru, mama lui Alex.

Alexandru s-a înscris la clubul de karate din clasa a patra, iar în scurt a câștigat medalii după medalii. La primul concurs la care a participat a luat locul III.

„Erau emoţiile mari, fiind primul concurs şi neavând cine ştie ce experienţă, m-au îndrumat antrenorii de pe margine şi am reuşit să iau locul trei”, povestea Alexandru pentruDigi24.

A devenit Campion Balcanic în Serbia, unde a câștigat medalia de aur. Medaliile , însă îi atârnă pe peretele unui grajd.

De curând, 200 de sportivi şi prieteni ai săi au participat la un cros caritabil în București, ca să adune bani şi să îl ajute să aibă o locuinţă decentă. Crosul a fost organizat de o fundație umanitară contactată de antrenoarea lui Alexandru, iar fiecare participant a donat cât a putut.

Scopul celor care vor să îl ajute pe Alex este să strângă în jur de 5.000 de euro pentru ca familia să își poată plăti avansul pentru o locuință.

Alexandru își dorește să participe la Jocurile Olimpice din 2020 și să obțină o medalie.

Dacă doriți să-l ajutați, puteți face donații în contul RO45 RZBR 0000 0600 1755 1636.

Sursa: greatnews.ro

loading...

Facebook Comments