Prepară-ți un suc ce te scapă de reziduurile din colon! Ingredientele sunt ușor de procurat

Prepară-ți un suc ce te scapă de reziduurile din colon! Ingredientele sunt ușor de procurat

- in DE ACTUALITATE, GENERALE, SANATATE
1980
Comentariile sunt închise pentru Prepară-ți un suc ce te scapă de reziduurile din colon! Ingredientele sunt ușor de procurat

Specialiștii apreciază că peste 70% dintre îmbolnăviri sunt boli cauzate de un colon murdar. Funcţia de bază  a colonului este aceea de a trimite în organism apa, vitaminele şi mineralele din alimente.

Atunci când are pereții blocaţi de reziduuri, substanțele nutritive nu mai ajung la destinaţie. Boala îşi are originea la nivelul intestinelor, însă şi sănătatea începe tot de acolo. Prin intestinul gros, considerat o ‘’conductă de canalizare’’, trec deşeuri de excreţie care se depun în timp pe pereţii colonului.

Trebuie să-i facem o curăţire periodică pentru ca acesta să nu ajungă un mediu propice pentru dezvoltarea paraziţilor intestinali. Toxinele rezultate din excremente şi din moartea paraziţilor intestinali trec prin peretele intestinului gros şi pătrund astfel în sânge, având efecte extrem de dăunătoare asupra sănătăţii organismului.

Un singur om acumulează în colon, de-a lungul anilor, între 2,5 – 11 kilograme de reziduuri metabolice. Intestinele pot depozita o cantitate impresionantă de materie parţial digerată în stare de descompunere (putrefacţie), chiar şi medicamente sau alte chimicale toxice, decenii la rând.

Iată de ce aveți nevoie pentru a prepara un suc cu efect de „soluție de curățare”

Ingrediente

½ ceaşcă suc de mere natural, proaspăt preparat, 2 linguri cu suc proaspăt de lămâie, 1 linguriţă cu suc de ghimbir, proaspăt preparat, ½ linguriţă sare de mare, ½ cană cu apă caldă.

Amestecul preparat se consumă de o dată sau de două ori pe zi timp de câteva zile.

Sursa: doctorulzilei.ro

loading...

Facebook Comments