A gasit o bancnota de 20 de lire pe strada, dar i s-a intocmit cazier. De ce fapta a fost acuzata tanara

A gasit o bancnota de 20 de lire pe strada, dar i s-a intocmit cazier. De ce fapta a fost acuzata tanara

- in DE ACTUALITATE, EXTERNE, MONDEN, SOCIAL
1555
Comentariile sunt închise pentru A gasit o bancnota de 20 de lire pe strada, dar i s-a intocmit cazier. De ce fapta a fost acuzata tanara

Unei femei din Anglia i s-a intocmit cazier judiciar dupa ce a gasit o bancnota de 20 de lire sterline pe strada, pe care a luat-o si a bagat-o in buzunar.

Nicole Bailey, de 23 de ani, care mai avea vreo condamnare in trecut, a fost surprinsa de camerele de supraveghere.

Ea a fost gasita de catre politisti si acuzata de furt. Initial, nu a recunoscut ca ar fi luat banii, dar dupa ce i s-a aratat filmarea, ea a recunoscut fapt, relateaza Metro

Banii apartineau unui barbat care opriese la un magazin pentru a-i retrage. Dupa ce i-au cazut, el le-a indificat angajatilor magazinului unde ar fi putut fi banii, dar nu i-a gasit.

Procurorul Ruth Bentley a declarat: “Angajatii au verificat camerele de supraveghere, pe care aparea o femeie care a ridicat bancnota de 20 de lire. Managerul a recunoscut-o, aceasta fiind o clienta fidela.”

Desi prima data negat ca ar fi furat banii, ea a pledat vinovata la acuzatia de furt. Acum, Nicole a fost eliberata si obligata sa plateasca 175 de lire pentru cheltuieli de judecata.

loading...

Facebook Comments