Sorin Ovidiu Vântu ataca: Nu mai durează mult până vă veţi da vilele, casele, mașinile pentru un kg de porumb. Companiile străine ne iau totul

Sorin Ovidiu Vântu ataca: Nu mai durează mult până vă veţi da vilele, casele, mașinile pentru un kg de porumb. Companiile străine ne iau totul

- in DE ACTUALITATE
2492
Comentariile sunt închise pentru Sorin Ovidiu Vântu ataca: Nu mai durează mult până vă veţi da vilele, casele, mașinile pentru un kg de porumb. Companiile străine ne iau totul
sorin-ovidiu-vantu

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu a lansat pe facebook, într-un mesaj video, acuzaţii grave la adresa politicienilor din România, dar şi a Occidentului. El a spus că datele statistice indică, de fapt, faptul că companiile străine fac profituri mari în România, şi nu o creştere a nivelului de trai.

“Vă iau banii”, susţine SOV.

“Politicienii s-ar împrumuta de la nişte escroci internaţionali pe banii românilor, în beneficiul străinătăţii”, mai afirmă omul de afaceri.

“Politicienii au dat gratis străinilor această ţară, iar companiile străine îşi repatriază profitul, nu vă dau vouă nici un leu”, mai susţine SO Vântu.

El spune că oamenii de afaceri autohtoni ar fi fost legaţi de procurori pentru a face loc corporaţiilor străine.

“Nu va mai dura mult până să vă daţi vilele, casele, maşinile, pentru un kil de porumb, susţine Vântu, aflat pe o şalupă din Delta Dunării. “Stăm pe o bulă halucinantă, se poate sparge, urmează poate un război”, mai afirmă SOV.

El a lăudat Delta Dunării, spunând că acolo se poate face profit şi oamenii aflaţi acum la limita subzistenţei pot trăi foarte bine, dacă se va investi cu cap într-un astfel de proiect.

Vântu mai susţine o republică prezidenţială: un om care să aibă puterea să impună politici, scrie alternativenews.ro

Dragi prieteni,

Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

 

 

loading...

Facebook Comments