Cercetatorii au DESCOPERIT ce spune MELODIA preferata despre sanatatea ta MINTALA!

Cercetatorii au DESCOPERIT ce spune MELODIA preferata despre sanatatea ta MINTALA!

- in DESCOPERIRI
1355
Comentariile sunt închise pentru Cercetatorii au DESCOPERIT ce spune MELODIA preferata despre sanatatea ta MINTALA!
psihopat

Un studiu al Channel 4, din Marea Britanie, cu 3 milioane de participanți, a scos la iveală că oamenii care aveau tendințe de a fi psihopați preferă muzica rap sau heavy metal.

Pe de altă parte, melodiile care sunt cel mai puțin psihopatice sunt cele clasice sau de jazz, potrivit studiului.

În New York, alți cercetătorii au aprofundat studiul, verificând chiar care sunt melodiile pe care psihopații le preferă, notează indy100.com..

Cântecele cele mai ascultate de psihopați, conform studiului, sunt „No Diggity”, de la Blackstreet și „Lose Yourself”, a lui Eminem. Acestea sunt, cel puțin, numele pe care cercetătorii le-au făcut publice. Oamenii de știință au refuzat să dea numele melodiilor care prezic cel mai bine că o persoană ar putea fi psihopată pentru ca următoarele studii în acest domeniu să nu le fie afectate.

Oamenii de știință sunt de părere că simplul fapt că o persoană ascultă aceste cântece poate ajuta la diagnosticarea timpurie a celor care suferă de această afecțiune.

Psihopatia este un termen care descrie o dereglare mintală sau de personalitate caracterizată prin comportament antisocial, capacitate redusă de a avea remușcări și control comportamental redus.

Ca și celelalte maladii psihiatrice, sociopatia se prezintă din punct de vedere clinic sub forma unui spectru de manifestări cu variate grade de gravitate sau acceptabilitate socială.

Cei care au cele mai puține șanse de a fi psihopați preferă melodii precum: „My Sharona”, a lui Knacks și „Titanium”, interpretată de Sia. Sursa: digi24.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments