În timp ce demola o anexă, un bărbat din Roman a făcut o descoperire neaşteptată

În timp ce demola o anexă, un bărbat din Roman a făcut o descoperire neaşteptată

- in DESCOPERIRI
801
Comentariile sunt închise pentru În timp ce demola o anexă, un bărbat din Roman a făcut o descoperire neaşteptată
fosila

O armă care provine din Al Doilea Război Mondial a fost găsită de un bărbat din municipiul Roman, în timp ce demola o anexă din curtea locuinţei pe care a cumpărat-o recent. O echipă pirotehnică a verificat zona, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit ISU Neamţ, arma de tip ZB, calibru 7,92 a fost găsită marţi în timpul demolării unei anexe a unei locuinţe de pe Bulevardul Republicii, din municipiul Roman, scrie Mediafax.

„S-a ridicat o armă de tip ZB cal. 7,92 mm provenită din Al Doilea Război Mondial, în vederea depozitării şi, ulterior, a distrugerii. Arma a fost descoperită de un bărbat, în vârstă de 30 de ani, în timp ce efectua lucrări de demolare a unei anexe din curtea locuinţei proprietate personală”, arată ISU Neamţ.

Echipa pirotehnică a verificat zona cu detectorul de metale pe o suprafaţă de 20 de metri pătraţi şi nu a mai descoperit alte elemente de muniţie.

Locuinţa unde a fost găsită arma a fost achiziţionată în anul 2018, vechii proprietari fiind decedaţi. Sursa: descopera.ro

arma

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments