ULTIMA ORĂ! S-a dat ORDIN! Armata sună mobilizarea! Cei chemaţi trebuie să se prezinte la unităţi din 24 septembrie

ULTIMA ORĂ! S-a dat ORDIN! Armata sună mobilizarea! Cei chemaţi trebuie să se prezinte la unităţi din 24 septembrie

- in NEWS
1640
Comentariile sunt închise pentru ULTIMA ORĂ! S-a dat ORDIN! Armata sună mobilizarea! Cei chemaţi trebuie să se prezinte la unităţi din 24 septembrie
armata

Rezervistii aflati in planurile de mobilizare vor fi chemati la unitatile militare intre 24 si 27 septembrie, pentru activitati de pregatire si pentru actualizarea datelor de evidenta militara, conform Prefecturii Capitalei.

Ministerul Apararii Nationale, in colaborare cu MAI si Prefectura Capitalei si administratia publica locala vor organiza un exercitiu de mobilizare privind verificarea stadiului pregatirii propulatiei pentru aparare, in conformitate cu prevederile planului aprobat de catre Consiliul Suprem de Aparare a tarii, anunţă Kanal D.

Prefectura Capitalei a precizat ca rezervistii vor fi chemati la unitatile militare pentru desfasurarea mai multor activitati specifice de pregatire.

sursa: romaniatv.net

 

citeste si…

Semnele premergatoare razboiului? E nevoie de ucenici în industria de apărare!

Industria de apărare românească are nevoie de angajaţi tineri, subliniază ministrul Economiei, Mihai Tudose. Media de vârstă a salariaţilor a ajuns la 54 de ani. În societăţile din industria de apărare lucrează aproape 8.000 de angajaţi, informeaza tvr.ro

Statul, prin ROMARM, fabricile şi sindicatele din domeniu caută soluţii pentru a pregăti ucenici. În industria de apărare este nevoie de la mecanici şi specialişti în pulberi, până la chimişti şi specialişti în avionică sau optoelectronică. În plus, unele fabrici au nevoie de retehnologizare pentru a deveni competitive.

Există şi întreprinderi care deocamdată stau închise, cum este cazul fabricilor de pulberi de la Victoria şi Făgăraş. Aceste societăţi ar putea angaja aproximativ 300 de persoane, spune ministrul.

loading...

Facebook Comments