Sunt suficienţi bani pentru plata pensiilor? Iata ce spune Premierul Mihai Tudose

Sunt suficienţi bani pentru plata pensiilor? Iata ce spune Premierul Mihai Tudose

- in DE ACTUALITATE, ECONOMIE, NEWS, POLITICA, SOCIAL
1659
Comentariile sunt închise pentru Sunt suficienţi bani pentru plata pensiilor? Iata ce spune Premierul Mihai Tudose
mihai tudose1

Premierul Mihai Tudose dă asigurări că sunt bani suficienţi pentru plata pensiilor şi că nu este nicio problemă din acest punct de vedere.

Referindu-se la Pilonul II de pensii, Tudose a spus că nu există naţionalizare “sub nicio formă” şi că până săptămâna viitoare Ministerul Finanţelor, ASF şi Casa de Pensii vor face o analiză în legătură cu acest subiect, în condiţiile în care “s-au descoperit mici probleme legate de comisioane luate mai mult decât trebuie”.

“Sunt bani suficienţi, nu este nicio problemă în plata pensiilor. Nu se poate lega noua Lege a pensiilor de bugetul de anul acesta. Tot ceea ce înseamnă discuţii pe Pilonul II se face la nivelul Ministerului de Finanţe, al ASF şi al CAnei Naţionale de Pensii. S-au descoperit acolo mici probleme în ceea ce priveşte comisioanele luate, mai mult decât trebuie, aproape 10 ani”, a declarat, sâmbătă seară, premierul Tudose, într-o conferinţă de presă la Mamaia, susţinută alături de liderul PSD, Liviu Dragnea.

Premierul a adăugat că această analiză privind structura Pilonului II de pensii şi a Pilonului III va fi prezentată săptămâna viitoare, scopul fiind acela de a se vedea dacă banii sunt bine administraţi.

El a dat asigurări, în privinţa Pilonului II de pensii, că nu este vorba despre nicio naţionalizare. “Nu există naţionalizare sub nicio formă. Vrem doar să vedem dacă banii din acei piloni sunt bine administraţi”, a explicat Tudose.

sursa: stirileprotv.ro

loading...

Facebook Comments