Doi frati din Romania au reusit sa intre in clubul miliardarilor in euro. Cine sunt acestia

Doi frati din Romania au reusit sa intre in clubul miliardarilor in euro. Cine sunt acestia

- in DE ACTUALITATE, ECONOMIE
1230
Comentariile sunt închise pentru Doi frati din Romania au reusit sa intre in clubul miliardarilor in euro. Cine sunt acestia

 Compania Dedeman a totalizat anul trecut o cifră de afaceri de 5,25 mld. lei (1,17 mld. euro), devenind prima companie antreprenorială românească ce intră în categoria businessurilor care rulează peste 1 mld. euro anual.

Firma Dedeman, este cea mai mare companie antreprenorială din Ro­mânia, condusa de fraţii Adrian şi Dragoş Pavăl, a in­trat rapid în „clubul“ mi­liar­­da­rilor, depăşind deja pragul de un miliard de euro afaceri pe piaţa locală şi urcând cu peste 20% faţă de anul anterior la 1,17 mld. euro sau 5,25 mld. lei, potrivit da­telor puse la dispozitie de companiei.

„Pentru anul 2017 ne-am propus o creş­tere de 7% a cifrei de afaceri“, a afirmat Dragoş Pavăl. Astfel, compania Dedeman ar putea rula peste 1,25 de miliarde de euro în acest an datorită noilor magazine deschise, dar şi vân­ză­rilor în creştere. Dragoş Pavăl, 50 de ani, a fost primul din cei doi fraţi care a intrat în afaceri, În anul 1992, când a deschis un magazin de 16 metri pătraţi într-un spaţiu închiriat într-un cartier din Bacău.

Avansul susţinut al De­deman se datorează şi extin­de­rii reţelei de magazine, mai ales că fraţii Pavăl nu au redus ritmul expan­siu­nii nici în criză, dim­potrivă, au pro­fitat de un context favo­rabil al pie­ţei imobiliare, cu te­renuri mai ieftine şi mai bine pozi­ţionate. Numai anul trecut fraţii Pavăl au des­chis noi magazine în Oradea, Satu Mare, un al doilea în Bacău.

dragos paval

loading...

Facebook Comments