Este oficial. Un mare supermarket dispare complet din România

Este oficial. Un mare supermarket dispare complet din România

- in DE ACTUALITATE, ECONOMIE, NEWS, SOCIAL
1491
Comentariile sunt închise pentru Este oficial. Un mare supermarket dispare complet din România

E ste oficial: celebrul lanț Billa dispare oficial. Retailerul francez Carrefour a demarat procesul de rebranding al supermarketurilor Billa preluate anul trecut de la concurentul german Rewe.

Retailerul francez Carrefour a demarat procesul de rebranding al supermarketurilor Billa preluate anul trecut de la concurentul german Rewe. Primul magazin de pe care francezii vor înlătura sigla Billa este cel din Liberty Center Bucureşti, pe 1 martie.

Pe 1 martie, retailerul francez Carrefour va schimba prima siglă Billa, după tranzacţia evaluată la 96-97 de milioane de euro de la finele lui 2015 prin care compania a preluat de la grupul german REWE cele 86 de supermarketuri.

“Primul magazin Billa remodelat, redeschis sub brandul Market (format tip supermarket), este cel situat în centrul comercial Liberty Mall, din Bucuresti, sectorul 5”, au declarat pentru Economica.net oficialii companiei. Potrivit acestora, “până la finalul anului 2017, toate magazinele Billa vor fi remodelate”.

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. În România, grupul deține acum și 86 de magazine Billa.

sursa: realitatea.net

loading...

Facebook Comments