Florin Salam a fost reținut pe aeroportul din New York

Florin Salam a fost reținut pe aeroportul din New York

- in DE ACTUALITATE, LIFESTYLE, MONDEN
1369
Comentariile sunt închise pentru Florin Salam a fost reținut pe aeroportul din New York

Florin Salam a fost reținut pe aeroportul din New York, în urmă cu doar câteva ore , după ce poliția a găsit asupra lui o sumă mare de bani. Este vorba despre 100.000 de dolari, pe care artistul i-a obținut la o cântare.

Florin Salam a fost reținut pe aeroportul din New York. Salam se deplasase în America alături de trupa de muzicanţi, dar şi de Roxana Dobre, mama copiilor lui. Se pare că suma pe care o deținea interpretul era mult peste limita de cash admisă, scrie România tv.

Florin Salam a fost reținut din cauza sumei mari de bani

Deși a încercat să le explice oamenilor legii că banii au fost obținuți la unul dintre spectacolele pe care le-a susținut, aceștia i-ar fi spus manelistului că nu are acte doveditoare în acest sens. În cele din urmă, polițiștii l-au eliberat pe Salam.

Florin Salam le-a dat, recent, mari emoţii apropiaţilor, în special iubitei sale, Roxana Dobre, care abia ce i-a dăruit o fetiţă şi a fost nevoită să plece din ţară pentru a-i fi alături. Manelistul a ajuns pe mâna medicilor după ce s-a prăbuşit din picioare şi a acuzat stări de rău.

Cunoscându- i viciile, persoane din anturajul său s-au grăbit să pună incidentul pe seama consumului anumitor substanţe care îl ajută să facă faţă nopţilor nedormite.

sursa: libertatea.ro

loading...

Facebook Comments