Gata, a apărut! Mult așteptatul Nokia 3310 a fost lansat. Cum arată tăticul mobilelor cu facelift. VIDEO

Gata, a apărut! Mult așteptatul Nokia 3310 a fost lansat. Cum arată tăticul mobilelor cu facelift. VIDEO

- in DE ACTUALITATE, ECONOMIE, INEDIT, MONDEN, STIINTA
1689
Comentariile sunt închise pentru Gata, a apărut! Mult așteptatul Nokia 3310 a fost lansat. Cum arată tăticul mobilelor cu facelift. VIDEO

Sute de mii de români și zeci de milioane de oameni de pe întreaga planetă au fost posesorii unui astfel de telefon mobil, iar după decizia finlandezilor de la Nokia de a nu-l mai produce, nimeni nu s-a gândit că va exista o zi în care marea reîntâlnire se va produce.

Culmea, relansarea nu înseamnă o adaptare a telefonului la cerințele actuale ale publicului de pe întreaga planetă. Nokia 3310 a fost carcaterizat de specialiști drept un mobil special, care ține cont inclusiv de nostalgiile viitorilor cumpărători.

Are conectivitate 2.5G şi un sistem de operare S30+, care permite navigarea pe internet, şi o cameră de  doi megapixeli.

Oricum, avantajul telefonului este durata bateriei. Conform HMD, ecranul colorat are un standby de peste o lună şi convorbiri de peste 22 de ore.

De asemenea, vine cu o versiune modernă a clasicului joc Snake, care este preinstalat. Preţul de lansare este de 49 euro sau 51 de dolari.

sursa: a1.ro

loading...

Facebook Comments