Informație de ultimă oră! Cristian Pomohaci a plecat din tară! Cu cine a fost fotografiat fostul preot!

Informație de ultimă oră! Cristian Pomohaci a plecat din tară! Cu cine a fost fotografiat fostul preot!

- in MONDEN
1378
Comentariile sunt închise pentru Informație de ultimă oră! Cristian Pomohaci a plecat din tară! Cu cine a fost fotografiat fostul preot!
cristian pomohaci

După evenimentele din ultima vreme, Cristian Pomohaci a luat o decizie radicală. Preotul caterisit în urmă cu ceva vreme a părăsit țara cu destinația Germania. Acesta a fost surprins pe aeroportul din Frankfurt de către un român aflat la rându-i în țara lui Gothe, care și-a luat inima-n dinți și l-a fotografiat.

Imaginile au fost publicate de site-ul Cancan, iar potrivit informațiilor apărute aici, Pomohaci ar fi însoțit de un tânăr, care, culmea ar fi făcut plângere împotriva controversatului personaj: „Pe cine am văzut azi în aeroport în Frankfurt… Nu am putut să fac o poză mai bună …Mi-a fost frică de Poliție… Popa (…) era alături de un tânăr pe care l-am văzut undeva la TV… Culmea este că acest tânăr îl acuza (…)”

pomohaci2

Este în continuare susţinut de fanii săi

În ciuda acuzaţiilor grave la adresa lui, Cristian Pomohaci este în continuare susţinut de fanii săi, care merg la concerte pentru a-l urmări. Exclus din Biserică, Pomohaci susţine des concerte de muzică populară şi a ajuns unul dintre interpreţii genului cel mai bine plătiţi. Pomohaci concurează cu celebrii Nicolae Furdui-Iancu şi Dumitru Fărcaş în privinţa onorariilor pe care le încasează, scrie cancan.ro

Pomohaci a sugerat că acuzaţiile la adresa lui ar fi nefondate. „Am curajul să vă privesc pe fiecare în parte în ochi şi să-i privesc pe cei de acasă şi să vă spun: dacă aveam ceva pe inimă, nu eram în faţa dumneavoastră”, le-a spus fostul preot fanilor săi, veniţi să îl urmărească într-un spectacol susţinut la Zalău.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments