Parcurge 520 km fara sa consume vreun strop de benzina ori motorina

Parcurge 520 km fara sa consume vreun strop de benzina ori motorina

- in DE ACTUALITATE, ECONOMIE, INEDIT, STIINTA
2138
Comentariile sunt închise pentru Parcurge 520 km fara sa consume vreun strop de benzina ori motorina

Opel a publicat la mijlocul acestei saptamani o noua serie de fotografii oficiale, dar si specificatiile complete ale modelului Ampera-e, dezvaluit in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Paris in toamna anului 2016.

 

  • Opel a publicat specificatiile complete ale noul Ampera-e
  • Modelul ofera un motor de 204 CP si o autonomie de 520 km
  • Sprintul de la 0 la 100 km/h se realizeaza in 7.3 secunde

Dezvaluit in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Paris in toamna anului trecut, vehiculul german combina un motor de 204 CP si 360 Nm cu o baterie litiu-ion de 60 kWh.

Astfel, acceleratia de la 0 la 50 de kilometri pe ora se realizeaza in numai 3.2 secunde, pe cand timpul necesar atingerii celor 100 km/h – cu demaraj de pe loc, este de doar 7.3 secunde.

Tot cu aceasta ocazie mai aflam si ca noul Opel Ampera-e are nevoie de 4.5 secunde pentru a rezolva ecuatia 80 – 120 kilometri pe ora, dar si ca viteza maxima este limitata la 150 de kilometri pe ora.

In ceea ce priveste autonomia totala, vehiculul german cu propulsie 100% electrica promite sa parcurga distante de pana la 520 km cu o singura incarcare a bateriei anterior amintita.

Si daca tot veni vorba despre incarcarea bateriei, ei bine… trebuie sa precizam ca 30 minute la o statie cu puterea de 50kW sunt sinonime cu ‘carburantul’ necesar acoperirii a 150 de kilometri.

Lasand in urma fisa tehnica a noului Opel Ampera-e si mergand mai departe, descoperim ca vehiculul german cu propulsie 100% electrica se mai bucura si multiple dotari de ultima ora.

continuarea: 4tuning.ro

 

loading...

Facebook Comments